Obavijesti

Show

Komentari 1

Tom Hanks još jednom u ulozi profesora Roberta Langdona

Tom Hanks još jednom u ulozi profesora Roberta Langdona
3

Legendarni profesor simbolologije i religijske ikonologije će nas udostojiti još jednim pojavljivanjem na kino platnima. A nakon spašavanja Rima, sada spašava svijet

VIDEO

Dvije tisuće i treće godine je cijeli svijet bio obuzet literarnom senzacijom koju je napisao Dan Brown - ' Da Vincijev kod'. Knjiga je, unatoč tome što je loše pisana i prepuna logičkih rupetina, postala takav fenomen da je prodano preko 80 milijuna primjeraka, a 2006. je snimljen i film.

screenshot/YouTube

Ekranizacija je, kao i knjiga, dobila katastrofalne kritike, no publici to niti u tom slučaju nije nimalo smetalo pa je film na uloženih 150 milijuna dolara zaradio impresivnih 750 milijuna. Jasno, to je značilo da ćemo sigurno dobiti i nastavak, a dokle god je Dan Brown imao namjeru pisati knjige o harvardskom profesoru, Hollywood će snimati filmove. Tako smo 2009. dobili drugi dio priče o simbolologu Langdonu, koji je na blagajnama značajno lošije prošao.

Twitter/Screenshot

No iako su mnogi mislili da je ‘to to’ i da simpatičnog profesora više nećemo morati gledati na kino platnima, očigledno je zov novca bio jači, pa je snimljen i treći dio sage o simbolima - ‘Inferno’.

U glavnoj ulozi se opet nalazi Tom Hanks , koji trenutačno promovira svoj (Spielbergov) novi film , dok je u ulozi redatelja i dalje Ron Howard . Podršku glavnom glumcu daju Felicity Jones, Sidse Babett Knudsen, Omar Sy, Irrfan Khan, i Ben Foster.

VIDEO

Robert Langdon će se u ovom nastavku probuditi u talijanskoj bolnici, s amnezijom. A zatim kreće tipična utrka do zadnjeg časa, u kojoj će profesor probati spasiti svijet od užasne bolesti koju luđak pokušava pustiti među ljude.

Premda je u kina trebao stići ove godine, ‘Inferno’ je zbog ‘Zvjezdanih ratova’ pomaknut za cijelu godinu tako da u kina stiže tek sredinom listopada 2016.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu