Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

'Tom Jones ima otvoren brak, s njim sam izgubila nevinost'

Bio je nevjerojatno sladak. Mark je otišao u svoju sobu, a ja u Tomovu. Rekla sam mu da mi je to prvi put. Bio je pravi gospodin, kazala je američka autorica Charlotte

PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
13 komentara

Američka autorica i aktivistica Charlotte Laws (54) upoznala je britanskog pjevača Toma Jonesa (74) davne 1979. godine na Floridi. Tada je imala samo 18 godina. Tom ju je pozvao na večeru, a potom su otišli u hotel s njegovim sinom Markom (58). Njihova ljubavna afera trajala je tri godine. 

- Bio je nevjerojatno sladak. Mark je otišao u svoju sobu, a ja u Tomovu. Rekla sam mu da je to moj prvi put, a on me primio za ruku i pitao jesam li sigurna da to želim. Bio je pravi gospodin - kazala je Charlotte koja se u slavnu zvijezdu zaljubila u dobi od devet godina. Dodaje kako su jednom imali seks koji je uključivao šlag odmah poslije njegovog koncerta. 

Tom je imao samo 16 godina kad se vjenčao s Lindom. Charlotte kaže kako je par imao otvoren brak, a pjevač je spavao s oko 250 žena godišnje. 

- Rekao je da je to bila 'ne pitaj, ne govori' veza. Linda je sve znala no nije radila nikakve probleme. Željela je ostati u braku s njim i sve je tolerirala - rekla je Charlotte i dodala kako je Jones o Lindi uvijek pričao s poštovanjem, a nije se drogirao niti opijao. 

Naši partneri pišu
Message