Show

Komentari 25

Tom Jones izgubio ljubav svog života: 'Još sanjam da je ovdje'

Tom Jones izgubio ljubav svog života: 'Još sanjam da je ovdje'

Glazbenik se često prisjeća svoje supruge koja je umrla prije šest mjeseci od raka pluća. Jones i Linda bili su u braku 59 godina te imaju sina Marka

Tom Jones (76) priznao je kako ne može prestati razmišljati o svojoj nedavno preminuloj supruzi Lindi. Umrla je prije šest mjeseci u Los Angelesu od raka pluća.

- Sanjam njen glas. Ona me doziva i tada se budim, a nje nema. To je najteži dio - rekao je Jones.

Glazbenik i njegova supruga bili su u braku 59 godina, a imaju sina Marka (59). Iako je Tom imao mnogo afera, a iz jedne je dobio sina kojeg nikad nije htio priznati niti upoznati. Sada kaže da ga ne zanimaju druge žene.

- Mislim da se ne mogu ponovno zaljubiti. Nisam ni razmišljao o tome - kaže glazbenik.

Kada se se Lindi stanje pogoršalo Tom je bio na turneji. Čim je čuo vijesti, odmah se vrati kući.

- Nisam znao hoću li ikada više moći stati na pozornicu i zapjevati, osobito pjesme koja je voljela. Mi smo zajedno još otkad smo bili djeca - rekao je no nadodao kako je sada skupio snagu.

Tom i Linda upoznali su se kada su imali 12 godina, a samo četiri godine kasnije ona je saznala da je trudna. Proslavio se kada je imao 24 godine, no tajio je da ima suprugu i dijete. Spavao je sa 250 žena u samo godinu dana pa su ga nazvali ženskarom.

- Linda je za to znala. To je bila zabava i igra - tvrdi glazbenik.

Suprugu je opisao kao nevjerojatnu ženu. Iako ju je često varao, tvrdi da joj je bio odan na neki način. Kada je stvarao novu pjesmu, prvo bi je otpjevao Lindi koja je bila njegov najbolji sudac.

Linda je preminula 10. travnja ove godine, a Jones joj je posvetio pjesmu 'Take My Love'.

Najčitaniji članci