Show

Komentari 50

Tomica se vratio Severini pa ju je upoznao s mladim vinarom...

Tomica se vratio Severini pa ju je upoznao s mladim vinarom...

Navodno su pjevačica i menadžer zahladili odnose jer se Igor miješao u njegov posao. No nakon što je Igor nestao iz njezina života, Seve se pomirila s Petrovićem

Severina Kojić (48) i još zakoniti suprug Igor Kojić (33), prema tvrdnjama njezinih susjeda na zagrebačkom Kozjaku, nisu se vidjeli više od šest mjeseci, točnije otkako se ona vratila iz Beograda, gdje je mjesec dana provela kod Kojićevih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako je nestao Igor iz njezina života, Seve se nakon godinu dana pomirila sa starim menadžerom Tomislavom Petrovićem. Navodno su pjevačica i menadžer, njezin ujedno najodaniji prijatelj koji joj odlazi i po namirnice u obližnju trgovinu, zahladili odnose jer se Igor miješao u njegov posao.

No nakon što je Igor nestao iz njezina života, Seve se pomirila s Petrovićem. Prema pisanju srpskog Kurira, upravo je Petrović ovo ljeto upoznao Severinu s mladim vinarom Tomislavom Voštinićem (38) iz Ivanić Grada, koji je rastavljen.

Naime, menadžer je vinara navodno upoznao preko prijatelja koji živi na imanju pored Voštinićeva i druži se s njim. Petrović je, pišu srpski mediji, organizirao druženje na kojem je i upoznao svoju štićenicu i mladog vinara.

Između njih dvoje odmah su navodno sijevnule iskre. Nastavili su komunikaciju preko poruka, a ubrzo i započeli vezu. Ljetos su, kako doznajemo, krstarili oko Visa, a Seve ga je tad predstavljala kao svojeg tjelohranitelja.

Severina je inače još u braku s Igorom Kojićem, doznajemo sa suda. Ni jedno ni drugo nisu podnijeli zahtjev za rastavom. Seve je tako bila zaručena za riječkog poduzetnika Slavka Šainovića, kad se zaljubila preko ušiju u srpskog biznismena Milana Popovića.

Slavka je odmah ostavila. No idila s Milanom nije bila dugog vijeka. Danas se bore za skrbništvo nad sinom kojeg imaju.     

Najčitaniji članci