Obavijesti

Show

Komentari 27

Tomislav Bralić: 'Važno je biti plemenit i nakon blagdana...'

Tomislav Bralić: 'Važno je biti plemenit i nakon blagdana...'
1

Jako je važno da mi javne ličnosti potpomognemo dobrotu. Bitno je misliti na druge, i svi ćemo biti zadovoljniji. Pjesmom ili djelom, dobro je činiti dobro, kazao je pjevač klape Intrade

VIDEO

Nema više razlika između koncerata na kontinentu i na moru. Na početku ih je bilo, morali su učiti naše pisme, ali sad smo nekako 'utrenirali' našu publiku. Evo, prije današnjeg koncerta sam dobio poziv u kojem me desetero koji dolaze iz Kaštela mole da ne zaboravim pjesmu 'Lipe oči ' kaže pjevač klape Intrade Tomislav Bralić (48) koji večeras ima koncert u dvorani Dražen Petrović u Zagrebu. Napominje da svatko, iz kojeg god kraja dolazi, u pjesmama klape Intrade vidi neko iskustvo, ljubav, djevojku, momka ili roditelje.

Kroz karijeru je naučio barem 12 zagorskih pjesama koje voli pjevati u Zagrebu, a večeras će, kaže, zamoliti publiku da uz njega otpjevaju 'Dobro mi došel prijatel' jer to domaćin pjeva gostu.

Bralić se osvrnuo i na svoje sudjelovanje u projektu 'Ponos Hrvatske', nagradi koja se godišnje dodjeljuje 24 heroja, a služi za promicanje hrabrosti, humanosti i poštenja.

- Jako je važno da mi javne ličnosti potpomognemo dobrotu. Bitno je misliti na druge, i svi ćemo biti zadovoljniji. Pjesmom ili djelom, dobro je činiti dobro – rekao je Bralić koji je došao za projekt snimiti spot s kolegama sa estrade.

Napominje kako se trudi biti plemenit i 'izvan' ove božićne sezone.

- Kad sam bio dite nije bilo sv. Nikole u Dalmaciji, mi smo imali Sv. Lucu koja je poklone ispod jastuka nosila, sad pak imamo oboje. Nije bilo poklona niti za Božić, to su malo strane tradicije, ali svejedno lijepe. Ne smije se otići samo u komercijalizaciju, ali lijepo je darovati voljene – kaže Bralić koji sa svakog puta donese novu kuglicu pa im treba bor od barem dva metra.

- Za Badnji dan su fritule i bakalar, u zadnje vrijeme lignje. Riba je, u zadnje vrijeme, na žalost jako skupa, pa si to ne može niti svatko priuštiti, a onda na Božić je obilje svega. Najljepši dan u godini za koji se ja uvijek trudim biti kod kuće – kaže pjevač koji je počeo radi djece kititi i dvorište jer se, kaže, sjeća kakvo je to veliko uzbuđenje kad si dijete.

Kao idealan poklon za pod bor, kaže Bralić, jest novi album klape Intrade, a to je live sa prošlogodišnjeg koncerta u pulskoj Areni.

- To je naš karijerni vrhunac, taj koncert. Bio je predivan, velika je čast i nezemaljsko iskustvo pjevati u tom prostoru. Dan prije nas bio je Tom Jones, a tjedan dana kasnije Sting. To je stvarno prestiž. A sama Arena je čarobna – zaključuje Tomislav Bralić.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu