Obavijesti

Show

Komentari 3

Tomislav i Karmela govore nam o planovima, psu i showu: 'Ma sada smo spremni i za svadbu!'

Tomislav i Karmela govore nam o planovima, psu i showu: 'Ma sada smo spremni i za svadbu!'
12

Lady, njihov pas, ušao je u njihov život neočekivano, a kažu nam da je to za njihovu vezu bio najveći test

VIDEO

Karmela i Tomislav posljednji su napustili show 'Superpar'. Najviše su puta bili nominirani, ali su tek posljednje nominacije za njih bile kobne. Ostali kandidati često su ih opisivali kao 'mačke s devet života', a sada nam je ovaj par otkrio što se događalo iza kamera, jesu li spremni za sljedeći korak u vezi, ali i što je ono što je njihovu vezu najviše učvrstilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Doris i Boris 00:52

Tomo i Karmela kažu nam, da su se kao i svaki par, nadali da će ući u finale i osvojiti titulu najboljih.

- Kad smo ulazili u kuću, prva želja svih ukućana bila je: 'Samo da ne ispadnemo prvi', a kako se finale približavalo, želja svih ukućana bila je ući u finale. Tako da smo se nadali ući u finale - govore nam.

Prokomentirali su nam i činjenicu da su najviše puta bili nominirani.

- I inače u životu nas sreća prati, vjerujemo da je to i ovdje bio slučaj. Dobro se dobrim vraća, valjda - pričaju  nam kroz osmijeh.

Pitali smo i što su najlakše podnosili tijekom showa, a što najteže.

- Najlakše smo podnosili to što nemamo obaveza iz vanjskog svijeta i što smo u mogućnosti družiti se s kandidatima, i to bez mobitela, vratilo nas je u djetinjstvo, kada smo svi pričali jedni s drugima i nismo stalno bili na mobitelima. Najteže u showu nam je padalo čekanje i neizvjesnost pred izazove i što smo bili udaljeni od svojih bližnjih - rekli su nam.

Tijekom jedne epizode showa, Filip je prokomentirao da je Tomo najmanje iskvaren u kući, a Tomo nam kaže da misli da je neiskvaren, ali da ne može još definirati tko je više, a tko manje iskvaren ili dobar. 

- Imat ćemo jasniju sliku kada pogledamo sve epizode - priznaju Tomislav i Karmela.

U showu su, kažu nam, pronašli i prijatelje s kojima će se nastaviti družiti i u vanjskom svijetu, a favoriti za pobjedu su im Anamarija i Drago. 

- Jako nam se sviđa njihov međusobni odnos i smatramo da mogu predstavljati 'Superpar' - otkrili su nam razlog zbog kojega oni smatraju da upravo ovaj par treba osvojiti titulu najboljih.

Filip i Anamarija opleli po Tomi i Karmeli: Nisu dovoljno dobri za titulu superpara. Neka idu kući!
Filip i Anamarija opleli po Tomi i Karmeli: Nisu dovoljno dobri za titulu superpara. Neka idu kući!

Tomislav i Karmela dijele zajedničku strast, a to je ljubav prema sportu. Oboje se bave bodybuildingom, a drago im je, kažu, što su dobili priliku gledateljima ispred malih ekrana približiti ono čime se oni bave.

- Također dan je drago što smo imali priliku pokazati da te zdrav stil života ne sprječava ni u čemu.  Ako smo svojim primjerom uspjeli potaknuti ljude da se pokrenu i sami započnu svoj put, zahvalni smo na tome i stojimo na raspolaganju za bilo kakva pitanja i savjete vezano za trening i prehranu - rekli su nam.

Najveći test u njihovoj vezi bio je ulazak psa u njihove živote.

- Ulazak Lady u naš život bila je iznenadna odluka na koju nismo bili spremni, ali situacija je bila takva da smo je nismo mogli ostaviti da završi u azilu. Lady je dosta zahtjevna vrsta njemačkog lovnog terijera te je uz to imala nagle i neočekivane reakcije u kojima bi napala list, auto ili psa samo zbog lovačkog instinkta. Uz sate, mjesece i godine dresure, uspjeli smo dobiti malo veću Lady - priča nam ovaj simpatični par.

Show ih je još više povezao, a otkrivaju nam i buduće planove.

- Uspjeli smo još više učvrstiti našu vezu. Spremni smo za sljedeći korak u vezi što se tiče svadbe, ali ne bih htio previše o tome da se Karmeli ne izgubi faktor iznenađenja - otkrio nam je Tomislav za kraj.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S JEDINOM HRVATSKOM GLUMICOM U FILMOVIMA ZA ODRASLE:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti