Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

Tomislav Jelić Kameni odlazi iz Colonije nakon 18 godina

Indira nikada nije razmišljala da bi se to moglo dogoditi, ali, kaže, život ide dalje. Kameni je ponosan na vrijeme provedeno u bendu, no, vrijeme je za nove izazove

Privatni album
Foto: Privatni album
29 komentara

Tomislav Jelić Kameni (41) nakon 18 godina napušta grupu Colonia. Do razlaza između Colonije i Jelića došlo je sporazumnim dogovorom, zbog razilaženja u mišljenjima. 

- Nisam nikada razmišljala o ovoj temi i da bi se to moglo dogoditi, ali svakako da ni jedan rastanak nakon 18 godina nije lagan, no kako se kaže, život ide dalje, pa tako i Colonia. Tomislav će uvijek biti dio naše povijesti i osoba koja je s nama stvarala imidž i viziju grupe. Uistinu mu želim puno uspjeha i sreće bez obzira u kojem smjeru odluči krenuti sa svojom karijerom, a Colonia će unatoč svemu i dalje stremiti vrhu hrvatske glazbene scene. U budućnosti nas čeka još puno izazova i vjerujem da ćemo Boris i ja na njih uspješno odgovoriti, a bez obzira na novonastalu situaciju vrlo brzo očekuju nas nove gaže, novi koncerti i puno zanimljivih i lijepih stvari, između kojih je i sudjelovanje u pojektu ‘The Voice – najljepši glas Hrvatske’ kojem se jako veselim - izjavila je Indira.

O svom odlasku Tomislav Jelić je izjavio kako je ponosan na sve godine provedene u grupi, ali da je nakon 18 godina došlo vrijeme za neke druge stvari i izazove, a grupi je poželio sreću u daljnjem radu. Nakon Tomislava u Coloniji ostaju Indira Levak (41) i Boris Đurđević (41).

Naši partneri pišu
Message