Show

Komentari 8

Tončica Čeljuska: 'Slušajte samo svoj instinkt. On je Božji dar'

Tončica Čeljuska: 'Slušajte samo svoj instinkt. On je Božji dar'

Brinuti o tome što će drugi misliti, što će reći o tome što radimo, koga volimo, čemu težimo znači odreći se vlastite autentičnosti. Drugi imaju svoje viđenje, ali to je njihova stvar, napisala je novinarka

Voditeljica i urednica HRT-ove emisije Tončica Čeljuska (52) podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu inspirativnu poruku i poručila da ne slušaju druge ljude nego samo sebe.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Brinuti o tome što će drugi misliti, što će reći o tome što radimo, koga volimo, čemu težimo znači odreći se vlastite autentičnosti! Drugi imaju svoje viđenje, ali to je njihova stvar. Svi, baš svi imaju pravo na izbor, pa i pravo na grešku. To je možda i najvažnije ljudsko pravo - napisala je Tončica u objavi.

- Divan dan vam želim, uz želju da donosite svoje odluke iz vlastite dubine, a ne zbog "dušobrižnika" koji znaju što je najbolje i "prikladno" za vas! Uvijek slušajte sebe, instinkt je Božji dar - dodala je.

Novinarka često u svojim objavama objavljuje citate i svoje dojmove, a prije osam godina završila je edukacijski program 'Postani life coach'.

- Najvažnije što sam osvijestila jest to da je sve u životu stvari vlastitih svjesnih i podsvjesnih izbora, i da je čovjek jedini odgovoran za svoju sreću. Ni o kome ne ovisiš, postojiš kao pojedinac koji mora sebi dati sve od sebe. - otkrila je tada.

Tončica se nedavno vratila s putovanja na Kostariku, a s pratiteljima je podijelila fotografije nastale na egzotičnoj destinaciji. Kako je ranije i sama i rekla, Kostarika je za nju najljepša zemlja na svijetu te se veseli povratku.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA: 

Najčitaniji članci