Obavijesti

Show

Komentari 2

Tončiju Huljiću ukrali identitet, pod njegovim imenom slali poruke drugim korisnicima...

Tončiju Huljiću ukrali identitet, pod njegovim imenom slali poruke drugim korisnicima...
7

Pozdrav najdraži, tvoj lajk je primijećen na mojoj službenoj stranici. Hvala što podržavaš moju dobru glazbu i gledaš moje videe, pisalo je u poruci poslanoj pod njegovim imenom

Tonči Huljić (60) s pratiteljima na društvenim mrežama podijelio je s kakvom se neugodnosti nedavno susreo. Hrvatskom glazbeniku netko je ukrao identitet i napravio lažan profil pod njegovim imenom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

- Lažan profil - napisao je Huljić uz fotografiju na kojoj se mogu vidjeti poruke koje je netko pod njegovim imenom slao drugim korisnicima.

Profil  s njegovim imenom i prezimenom napravljen je na Instagramu, a kao što se može vidjeti i na fotografiji, prati ga samo jedan korisnik. 

- Pozdrav najdraži, tvoj lajk je primijećen na mojoj službenoj stranici. Hvala što podržavaš moju dobru glazbu i gledaš moje videe. Stvarno cijenim. Hvala na podršci. Kako ste vi i Vaša obitelj? - piše u porukama koje su poslane s lažnog profila.

Split: Na vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše stigli prvi uzvanici

Naime, Huljić nije jedina zvijezda s domaće estrade koja se našla na meti internetskih prevaranata. S lažnim profilom nedavno se susreo i Tarik Filipović (50). Voditelj je na sličan način upozorio na prevaru: 

- Još jedan pacijent u nizu koji bi se igrao tuđih života. Ignorirajte ili prijavite, ako vam se da - napisao je.

Tonči Huljić u piratskoj kampanji Optike Anda oduševio pjesmom 'Škiljim škiljim'
Tonči Huljić u piratskoj kampanji Optike Anda oduševio pjesmom 'Škiljim škiljim'

Problem s lažnim profilima imali su i Jurica Pađen i Massimo Savić. A poznato je i da su nekim domaćim zvijezdama hakirani profili na društvenim mrežama. Posljednja među njima bila je glumica Kristina Krepela.