Show

Komentari 66

Tony Cetinski na HTV-u ponovno govorio o 'žrtvama cjepiva', a voditelji mu sve to dopustili

Tony Cetinski na HTV-u ponovno govorio o 'žrtvama cjepiva', a voditelji mu sve to dopustili

Povod njegovog gostovanja bilo je predstavljanje nove pjesme, koju je snimio s reperom Marinom Ivanovićem Stokom, no umjesto glazbe pjevač je radije odlučio vrijeme iskoristiti za promociju antivakserskih stavova

Pjevač Tony Cetinski (50) objavio je prije nekoliko tjedana na društvenim mrežama kontroverzan video, u kojem je svima onima koji ga prate ispričao svoj stav o cijepljenju, povezao sve s čipiranjem i upleo se u mrežu aktualnih teorija zavjera. U međuvremenu je cijela priča poprilično odjeknula u javnosti, jedna radio postaja najavila je kako više neće puštati njegove pjesme, a Tony je govorio o tužbama te je o svemu razgovarao i sa svojim istomišljenikom, nogometašem Dejanom Lovrenom (30). 

Cetinski je u više navrata prethodnih tjedana govorio o tome kako se pribojava cenzure, no da ga nitko neće ušutkati. Umjesto cenzure koju je spominjao, u emisiji 'Dobro Jutro, Hrvatska' Cetinski je jutros dobio priliku na javnoj televiziji govoriti o teorijama zavjere.

POGLEDAJTE VIDEO: Politika je 2007. voljela estradne zvijezde

Povod njegovog gostovanja bilo je predstavljanje nove pjesme, koju je snimio s reperom Marinom Ivanovićem Stokom, no umjesto glazbe pjevač je radije odlučio vrijeme iskoristiti za promociju antivakserskih stavova. 

- Danas je Dan žrtava oštećenih cjepivom pa potpisujemo virtualne svijeće na stranici lightakandle.eu. Tu obilježavamo današnji dan tako da kliknemo na svijeću i zajedno dajemo svoj doprinos da se osvijesti da žrtve cjepiva postoje - izjavio je Cetinski.

Voditelji Zlata Mück Sušec i Ognjen Golubić ignorirali su njegove poruke i fokusirali se na razgovor o koncertima, ali nisu se u nijednom trenutku ogradili od stavova koje je u njihovom programu izrekao Cetinski. 

Najčitaniji članci