Obavijesti

Show

Komentari 2

Tony Cetinski tetovažu na ramenu posvetio djeci...

Tony Cetinski tetovažu na ramenu posvetio djeci...
3

Pjevač je na ramenu tetovirao inicijale sina i kćeri, a želi snimiti i duet s ocem. Tonyjev otac Mirko priznao je sinu kako ga je uspio nadmašiti

VIDEO

Nakon dva koncerta u punoj zagrebačkoj Areni, na kojima se okupilo više od 40.000 ljudi, Tonyja je nazvao otac Mirko.
- Tata mi je rekao da sam ga nadmašio, a ja sam se našalio i pitao ga: 'Mogu li nakon Carrerasa i Boltona snimiti duet i s tobom, tata?’ - ispričao je Večernjem listu Tony.
- Sin me često nakon uspješnih koncerata znao pitati da snimimo duet. Uvijek bih mu, pomalo u šali, odgovarao da mi još nije dorastao, no sad se definitivno dokazao - kaže ponosni otac Mirko Cetinski. Otac i sin Cetinski još nisu odabrali pjesmu.
- Tony priprema novi album 'Klasici’ s talijanskim klasicima. Prvo ću preslušati snimke, a zatim ćemo odabrati pjesmu koja nam najbolje odgovara. Najviše bi me veselilo da to bude neka lijepa pjesma na hrvatskom - priča Mirko, koji je po Tonyju dvostruki djed. Toni je nedavno na lijevom ramenu istetovirao P i C, početna slova imena njegove petomjesečne kćeri Pije i sina Christijana (11). Pjevač je nakon zagrebačkih koncerata nastavio turneju “Furia Tour”. Nastupio je u prepunoj košarkaškoj dvorani “Krešimir Čosić” u Zadru. Pjevao je pred više od 7000 ljudi. Zadranima je priredio i poseban dar. Otpjevao je “Kalelargu” Tomislava Ivčića i popularnu klapsku pjesmu “Da te mogu pismom zvati” kojima je oduševio publiku.


NAKON SILVIJA, S TONYJEM ZAPJEVALA I IVA UŠALJ
Natjecateljica RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu” Iva Ušalj (16) oduševila je publiku u Zadru. S Tonyjem je u duetu otpjevala pjesmu “Ti si najbolje...”. Nastupom s Ivom, Tony nastavlja promovirati mlade pjevače. Na koncertima u Zagrebu s pjevačem je nastupio Silvio Štruklec (10), koji je kao najmlađi natjecatelj kviza “Ne zaboravi stihove” osvojio rekordnih 150.000 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski