Obavijesti

Show

Komentari 69

Tony i Dubravka: Tri slavlja na dva kontinenta za treću sreću

Tony i Dubravka: Tri slavlja na dva kontinenta za treću sreću
5

Nakon propalih brakova s Antonelom Butigan i Ivanom Nobilo, iz kojih ima sina Christiana i kćerkicu Piu, činilo se da glazbenik Tony Cetinski više neće pred oltar

VIDEO

Vratio sam se u Hrvatsku, ali ne da bih pjevao. Pjevam samo na Tonyjevim svadbama, a i tih gaža ima dosta, nasmijao je TV publiku ovih dana Matteo Cetinski, mlađi brat Tonyja Cetinskog (44), aludirajući na njegov treći brak koji je nedavno proslavio trima svadbama. Petnaest godina mlađa Dubravka Dujak i Tony oženili su se najprije u Las Vegasu, zatim su vjenčanje proslavili u njezinim rodnim Vinkovcima s obitelji, a onda još jednom u Plaza baru u Zagrebu s kolegama i suradnicima. Tako je trostrukim slavljem okrunjena osmomjesečna veza s magistrom ekonomije koju je potkraj prošle godine zaprosio preko naslovnice jednog hrvatskog tjednika.

Matteo i Toni od oca su naslijedili ljubav prema glazbi

No ako se zaviri u povijest osvajačkih pothvata “rovinjskog slavuja”, kako ga vole zvati obožavateljice, moglo bi se zaključiti da je Tony oduvijek bio sklon ljubavničkim ekshibicijama. Nakon što je 1994. pjesmom “Nek’ ti bude ljubav sva” na hrvatskom izboru za Eurosong ispred nosa odnio pobjedu vlastitom bratu Matteu, koji je s pjesmom “Arrivederci signorina” osvojio drugo mjesto, obitelj Cetinski preko noći je postala zanimljiva medijima. U to vrijeme Tonyjeva i Matteova majka Vinka bila je pomoćnica ministra turizma u Hrvatskoj vladi, a otac Mirko već je otprije bio poznat kao istarski pjevač s osrednjom glazbenom karijerom. Tony je pak dotad imao nekoliko pjesama koje su se vrtjele na radiopostajama, ali pobjeda na Dori bila je prekretnica.

Manekenka Ivana Nikolić bila je njegova prva ljubav

Neposredno poslije nastupa te godine majka Vinka Cetinski ispričala je ponešto o Tonyjevu i Matteovu odgoju i odrastanju. Obojica su najprije krenuli u glazbeni vrtić, a poslije i u glazbenu školu, pa je bilo pitanje dana kad će se početi profesionalno baviti glazbom. Tony je u tome bio ponešto uspješniji, pa se ‘90-ih godina o njegovoj karijeri počeo brinuti glazbeni menadžer Zoran Škugor, koji je stvorio i cijelu tadašnju dance scenu promovirajući mlade i dotad anonimne glazbenike poput Vanne, Sandija Cenova, Nine Badrić...

U travnju 1994. saznalo se da je Tony već dvije godine u skladnoj vezi s Ivanom Nikolić, tada manekenkom i studenticom slikarstva u Veneciji. Upoznali su se za ljetnih praznika u Rovinju, no Ivani se Tony nije odmah svidio.

- Našla sam se u Tonyjevu društvu, ali nisam znala tko je on jer nisam poznavala našu glazbenu scenu. Moj prvi dojam o njemu? Mislila sam da je umišljen i prepotentan - ispričala je tada. Sljedeći put vidjela ga je u Zagrebu na Izboru za Miss Hrvatske u Domu sportova kad je pjevajući odjeven skočio u bazen. Treći put susreli su se u klubu Sokol na Mažuranićevu trgu na proslavi godišnjice rada modne agencije. Tony je tada posljednju pjesmu posvetio najljepšim djevojkama u klubu - Ivani i njezinoj prijateljici. Naravno - bio je to početak jedne sretne, ali kako će se poslije pokazati - ne dugovječne veze.

Već tad Ivana je priznala da ga opsjedaju nasrtljive obožavateljice koje su se dočepale i njezina broja telefona pa joj ostavljaju neugodne poruke.

Ivanu su opsjedale Tonyjeve obožavateljice i prijetile joj

Sve to nije ju pokolebalo u njezinoj bezuvjetnoj ljubavi, tim više jer je u međuvremenu upoznala i njegove roditelje koji su svojoj djeci dali pravi primjer kako održati skladan brak. No samo tri mjeseca poslije prvi je put ozbiljno poljuljana njihova veza. Ljetna turneja mladog pjevača odvela je u Zadar. Jedino u tom gradu dva je puta proveo po dva dana bez Ivane, a fotografi su ga uhvatili u noćnom klubu u društvu zgodne, tada 17-godišnje novinarke i fotomodela Josipe Pavičić. Josipa je tada već pohađala govorne vježbe u Zagrebu i namjeravala se prijaviti za voditeljicu na Hrvatskoj radio-televiziji, a Tonyja je upoznala kad je s njim radila intervju za lokalni radio. Odmah je uzeo njezin broj telefona. Uskoro su krenuli pozivi koji su, prema njezinim riječima, znali potrajati satima.

- Znam za Tonyjevu vezu s Ivanom, koju jako cijenim i nadam se da će ostati prijatelji i nakon prekida. Tony mi je za našeg posljednjeg susreta obećao da će biti samo sa mnom, a dosad mi nije nikad lagao - ispričala je tada Josipa razgovor s novinarima, koji su međutim saznali da je, osim s Josipom, Tony istodobno petljao i s izvjesnom Slovenkom Pavlom.

Prvu suprugu upoznao je na izboru za Miss Hrvatske

Odmah nakon što je tekst objavljen iz Venecije je u Zagreb dojurila Ivana da bi se s Tonyjem fotografirala u čvrstom zagrljaju.

- Josipa nije moj tip žene. Ništa nemam s njom. Primijetio sam da mi se pokušava uvaliti, ali ja se nisam zaljubio u nju, niti sam joj dao povoda. Počela me nazivati i izjavljivati mi ljubav, ali sam joj rekao da ugrožava moju vezu s Ivanom. Ja u klubovima nastupam, a ne lovim ‘komade’. Sjela je u moj separe nakon nastupa i ja sam je pristojno pozdravio jer se poznajemo otprije. Tu zajedničku fotografiju vjerojatno je iskoristila jer se želi probiti kao voditeljica na HTV-u, ali nakon svega im preporučujem da pripaze koga uzimaju za spikera - sasuo je po Josipi rafalnu paljbu Tony. Zakleo se tada da, ako ikad u njegov život uđe druga žena, Ivana će biti prva koja će to saznati. Nije prošlo ni nekoliko mjeseci, a on je već bio u zagrljaju druge ljepotice, Antonele Butigan. Kako se uskoro saznalo, ljubav s lijepom Dubrovkinjom počeo je upravo u vrijeme kad se u novinama Ivani zaklinjao na vječnu ljubav. Poznanstvo s tada 18-godišnjom Antonelom počelo je tog ljeta 1994. na Izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije gdje je Tony nastupio, a ona bila natjecateljica. Godinu poslije Tonyu i Antoneli zvonila su svadbena zvona, a brojni svatovi okupili su se u zagrebačkom Hotelu Esplanade.

U srpnju 1997. Tony i Antonela dobili su sina Christiana

Tonyju je kum bio njegov glazbeni menadžer Zoran Škugor, koji je ubrzo shvatio da će imati puno problema s novom Tonyjevom životnom družicom koja je i, kako kaže Škugor, presudila i njihovoj poslovnoj suradnji. Kako se poslije požalio Škugor, Antonela je od njega tražila usluge a među ostalim jedan od prohtjeva je bio i sponzorski automobil jer je ona supruga pjevačke zvijezde. Nakon što je prekinuo suradnju sa Škugorom, Tonyjeva je slava počela opadati. Posvetio se braku, u međuvremenu odslužio i vojni rok, te polako padao u zaborav. Budući da više nije zarađivao kao nekad, a supruga Antonela nije nikad imala stalni posao, počele su i prve trzavice. Tim više jer im se u međuvremenu u srpnju 1997. godine rodio i sinčić Christian. Pritisnut bračnim obavezama i željom da se ponovno vrati na pozornicu, Tony je sve više bio nezadovoljan brakom. Sve je češće izlazio, tulumario do sitnih sati, upadao u dugove, a Antonela je pak od njega zahtijevala materijalnu sigurnost.

Sve dok jednog dana nije skupio stvari, iselio se iz stana na Svetom duhu i preselio se mlađem bratu Matteu. Nakon prepucavanja oko imovine koje je išlo toliko daleko da su dijelili hladnjak i mikrovalnu pećnicu, brakorazvodna trakavica s Antonelom Butigan dovršena je 2000. U to vrijeme Tony je već počeo poslovnu suradnju s novom menadžericom. Bila je to sedam godina mlađa Ivana Nobilo, kći poznatog zagrebačkog odvjetnika Ante Nobila.

Upoznali su se 1999. i Tony se odmah zaljubio u uspješnu i samosvjesnu Ivanu, a i ona nije bila ravnodušna. Unatoč žestokom protivljenju svog oca, Ivana je počela vezu s neobuzdanim glazbenikom i dodatno si zakomplicirala obiteljsku situaciju jer je i brak njezinih roditelja, majke Jadranke i oca Ante, već bio dobrano uzdrman. Budući da ga Anto Nobilo nije podnosio, Tony je susret s budućim puncem godinama vješto izbjegavao, znajući da je, osim što je vrhunski odvjetnik, Nobilo vlasnik i crnog pojasa u tae-kwon-dou. Iako su mnogi sumnjali u sretnu budućnost ove poslovno-privatne veze, poznajući neukrotivu Tonyjevu narav, par je uporno dokazivao da su stvorili stabilnu vezu punu međusobnog povjerenja i razumijevanja.

Ivana je vratila Tonyjevu davno izgubljenu slavu, objavio je album, počele su uspješne turneje i samostalni koncerti, suradnja s pokojnom makedonskom zvijezdom Tošom Proeskim. Ivana se brinula o svakom Tonyjevu poslovnom potezu, a privatno mu pružala dovoljno slobode da zadovolji dječačku potrebu za tulumarenjima. Sve dok se nije saznalo da je on tu slobodu zlorabio. Barem je tako tvrdila Monika Viti, kontroverzna menadžerica slovenske diskografske kuće. Prema njezinim riječima, Tony i ona počeli su petljati potkraj 2004., a on ju je tijekom veze obasipao SMS-ovima lascivnog sadržaja. Novinarima je pokazala SMS-ove u kojima je stajalo: “Rastrgao bi sve s tebe i rasturali bi se”, “Tak bum te pofukal da ne bum već moral fukat u življenju”. Monika je tvrdila da ih je poslao sedam mjeseci ranije, ali ih je objavila u lipnju 2005. jer ju je, kako je rekla, “povrijedio Tonijev istup u novinama u kojem je našu višemjesečnu vezu zatajio i posramio me na najgori mogući način. Ovime želim samo dokazati da je Toni lagao i prevario mene i javnost”. Na optužbe Tony je odmahnuo rukom i samo zaključio da je to pokušaj očajnice koja je već jednom uhvaćena u laži i krivotvorenju SMS-ova. Ni Ivana se nije previše uzrujala: “Ovo je namještaljka. Mogu ja vama reći da me zvao George Clooney i pozvao na seks”, odgovorila je novinarima. U međuvremenu, nakon osam godina veze, Ivana i Tony vjenčali su se u rujnu 2007. godine na Crvenom otoku. Umjesto klasičnih burmi, u znak vjernosti na lijevom su prstenjaku oboje istetovirali prsten. Svi koji su poznavali Tonyja odahnuli su jer su bili uvjereni da je pored njega konačno žena kakva mu je potrebna. Samo pet mjeseci poslije 24sata objavio je fotografije koje su još jednom prokazale Tonyja kao nepopravljivog preljubnika. Ovaj put našao se u zagrljaju PR menadžerice Ane Muhar. Bila je veljača 2008., a Tony je s ocem i prijateljem otputovao u Düsseldorf na sajam nautike.

Navečer se opustio u klubu i za šankom se strasno ljubio sa šarmantnom plavušom.

Supruga Ivana i Tony 2009. dobili su kćerkicu Piu

Tada je tvrdio da na tim fotografijama uopće nije on nego njegov dvojnik. Zakleo se da će ubuduće privatni život držati podalje od medija, a podržala ga je i Ivana Nobilo, koja je novinarima kratko rekla: “Ljubljenje je preljub, ali nisam ni najmanje ljutita. Sad ručam.” Dva mjeseca poslije Ivana je bila trudna, a u siječnju 2009. rodila im se kćerkica Pia. U braku su izdržali još tri godine, a onda se u studenom 2011. saznalo da su počeli živjeti odvojeno. Prije dvije godine pokrenuli su brakorazvodnu parnicu, ali su ostali poslovno surađivati. Ivana se i dalje brinula o njegovoj karijeri. On je istog proljeća prohodao s još jednom menadžericom. Bila je to četiri godine mlađa Sandra Mulvaj. Ni ta veza nije bila dugog vijeka. Već u proljeće 2013. hodao je s Dubravkom, koja je ga odmah osvojila.

- Volim je jer je veliko, razigrano dijete, baš kao i ja. Nikad neću dopustiti da u meni zamre taj ‘mali princ’ i da to izgubimo - objasnio je kemiju koja ih je spojila. I dok je uživao u privatnom životu, Ivana je odlučila s Tonyjem prekinuti i poslovnu suradnju. 

Menadžerske ovlasti prepustila je diskografskoj kući Aquarius, a neslužbeno se saznalo da ga je ‘prodala’ za 60-ak tisuća eura. Tony je pak uzletio na krilima ljubavi i, iako je obećao da više privatni život neće izlagati medijima, u prosincu je šokirao javnost kad je preko naslovnice tjednika zaprosio današnju suprugu. Nekoliko mjeseci poslije dragu je najprije odveo na vjenčanje u Las Vegas. Kumovi su bili dvojnici Elvisa Presleya i Marilyn Monroe. Potom su otišli na medeni mjesec na Havaje. Nakon povratka imali su još dvije svadbe, onu u Vinkovcima i u Zagrebu. Kaže se “treća sreća” pa, budući da su imali tri svadbe i da je to treći Tonyjev brak, možda i potraje do kraja života. Vrijeme će najbolje pokazati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti