Obavijesti

Show

Komentari 10

Top scene spolnih odnosa zbog kojih su filmovi postali hitovi...

Top scene spolnih odnosa zbog kojih su filmovi postali hitovi...
1

Seks prodaje sve, pa tako i filmove koji su zbog nevjerojatno uvjerljivih erotskih prikaza postali kultni. Među njima su 'Posljednji tango u Parizu', '9 i pol tjedana', 'Sirove strasti' i mnogi drugi

VIDEO

Posljednji tango u Parizu

To je talijansko-francuska egzistencijalna erotska drama iz 1972. o američkom udovcu koji se upušta u seksualnu vezu s mladom Parižankom, koja bi se uskoro trebala udati. U glavnim ulogama nastupili su Marlon Brando, Maria Schneider i Jean-Pierre Leaud. Ako se izuzme scena analnog silovanja, film je prepun uzbudljivih i senzualnih scena.

Poštar uvijek zvoni dva puta

Lutalica kriminalne prošlosti Frank Chambers (J. Nicholson) zaposli se kod vlasnika malog restorana uz cestu, Grka Nicka Papadakisa (J. Colicos), oženjenog s puno mlađom i vrlo privlačnom Corom (J. Lange). Cora i Frank ubrzo se upuste u strastven seksualni odnos te postaju ljubavnici. Kako vrijeme prolazi, a njihova veza jača, odluče likvidirati Nicka te njegovu smrt prikazati kao posljedicu prometne nesreće. Među ostalim, film je postao legendaran zbog scene seksa Jessice Lange i Jacka Nicholsona u kuhinji.

Betty Blue

Uznemirujuća, agresivna, erotikom nabijena priča o dvoje ljubavnika potpuno različitih karaktera koji vrijeme uglavnom provode u ludom, strastvenom seksu te prešetavajući se goli po stanu okosnica je radnje ove francuske drame/komedije. U glavnim ulogama nalaze se Beatrice Dalle i Jean-Hugues Anglade.

9 i pol tjedana

Devet i pol tjedana američka je erotska drama redateljice Adrian Lyne iz 1986. godine s Mickeyjem Rourkeom i Kim Basinger u glavnim ulogama. Film je s vremenom stekao kultni status kod obožavatelja i postao jedan od značajnijih visokobudžetnih seksualno eksplicitnih filmova. što je rezultiralo snimanjem dvaju direktno-na-video nastavaka, Drugih 9½ tjedana (1997.) i Prvih 9½ tjedana (1998.), koji nisu polučili osobit uspjeh.

Sirove strasti

Sirove strasti (eng. Basic Instinct) je američko-francuski triler iz 1992. godine u režiji Paula Verhoevena. Glavne uloge tumače Michael Douglas i Sharon Stone. Film je premijerno prikazan 20. ožujka 1992. u SAD-u. U mnogim zemljama film je prikazan u cenzuriranoj verziji iz koje su izrezane sve scene seksa i ubojstava, no unatoč tome, film je ostvario veliki uspjeh na kino-blagajnama.

Riskantan posao

Tom Cruise kao radišan sedamnaestogodišnji odlikaš, odgovoran i pouzdan sin upoznaje Lanu - mladu, poželjnu, izbirljivu i punu životnog iskustva. Tom Cruise ima dva cilja u životu: upisati se na koledž i poseksati se – što mu je dosad bila samo maštarija. Ali Joelovi roditelji odlaze na odmor i ostavljaju mu kuću na čuvanje. Ono što će Lana (Rebecca De Mornay) podučiti Joela o seksu i slobodnoj inicijativi novoga doba noćna je mora svakog roditelja i vrlo riskantan posao.

Kralj pornića

U doba kad je bio poprilično poznat kao model za donje rublje Marky Mark, Mark Wahlberg vrhunski je odglumio ulogu porno zvijezde u doba zlatnog doba te industrije 1970-ih. Uslijed prekomjernog konzumiranja kokaina, dolazi i do problema s erekcijom, a u filmu ima više scena seksa nego običnog razgovora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode