Show

Komentari 33

Tošić ljubavnicu želio voditi na luksuzno putovanje, no dvoumi se nakon što se oglasila Jelena

Tošić ljubavnicu želio voditi na luksuzno putovanje, no dvoumi se nakon što se oglasila Jelena

Duško je organizirao putovanje, nakon čega se konzultirao s Anom. Rezervirali su boravak za kraj siječnja i početak veljače, no čim je u javnost došla informacija kako su zajedno, htjeli su promijeniti plan

U srpskim medijima nedavno je odjeknula vijest kako nogometaš Duško Tošić (35) vara suprugu Jelenu Karleušu (42) s blogericom Anom Jovanović. Kurir.rs piše kako Duško sada s Anom planira otputovati na Maldive. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Želio ju je obradovati luksuznim putovanjem, a izvor blizak paru za srpske medije tvrdi kako je Duško navodno kontaktirao agenta za putovanja koji je zadužen za smještaj na Maldivima.

Nakon što su se nalazili u Dubaiju, gdje su došli odvojeno, ponovno su željeli negdje otputovati. Uvjet im je bio destinacija na moru te potpuna privatnost. Srpski mediji pišu kako je Duško s blogericom u vezi više od godinu i pol dana, a vodi ju na destinaciju koja nije za svačiji džep.

Tošić je organizirao putovanje, nakon čega se konzultirao s Anom. Rezervirali su boravak za kraj siječnja i početak veljače, no čim je u javnost došla informacija kako su zajedno, htjeli su promijeniti plan. Sada se dvoume hoće li krenuti na put, jer ne znaju koliko je pametno privlačiti pažnju ovakvim postupcima, naročito zbog Jelene, s kojom Duško nije dugo putovao.

S druge strane, prema pisanju srpskih medija, njihovi ih prijatelji savjetuju kako im je najbolje nastaviti s vezom bez obzira na sve, a odlazak iz Srbije će im nakon svega dobro doći.

Iako Tošić nije želio komentirati vezu, Karleuša se oglasila i svim snagama sve pokušala demantirati. Zbog toga je i Ana sve demantirala putem društvenih mreža. 

- Zamolila bih u svoje ime, a i u ime ostalih aktera ove iskonstruirane afere, da prestanete s objavljivanjem lažnih informacija jer na ovaj način nanosite veliku štetu dvjema obiteljima, prije svega našoj djeci - napisala je Ana, koja s pjevačem Peđom Jovanovićem ima troje djece. 

- Draga Ana, njih treba samo žaliti jer život u tolikoj mržnji i zlu nije život - rekla je tada Karleuša. 

 

Najčitaniji članci