Show

Komentari 0

Preminula bivša natjecateljica talent showa: Imala je samo 23 godine, a sve je zadivila glasom

Preminula bivša natjecateljica talent showa: Imala je samo 23 godine, a sve je zadivila glasom

Unatoč tome što je impresionirala suce pjesmom koju je napisala za svog pokojnog oca, Skilyr nije uspjela doći do nastupa uživo u New Yorku, ali mnogi su je upamtili po sjajnom nastupu

Skilyr Hicks, natjecateljica showa 'America's Got Talent' u kojem je nastupila 2013. godine, umrla je u ponedjeljak u dobi od 23 godine. Njezina majka Jodi rekla je da joj je kći pronađena beživotna u domu prijatelja u Libertyju u Južnoj Karolini, a uzrok smrti trenutačno nije poznat, prenosi Mirror.

Skilyr se suočavala s problemima mentalnog zdravlja, uključujući depresiju i zlouporabu supstanci, te je svojom glazbom pomagala ljudima u nevolji.

Pojavila u osmoj sezoni showa 'America's Got Talent' 2013. godine i tada je pjevala pjesmu koju je napisala za svog pokojnog oca. U žiriju su sjedili Mel B, Heidi Klum, Howie Mandel i Howard Stern. 

Unatoč tome što je impresionirala suce, Skilyr nije uspjela doći do nastupa uživo u New Yorku, ali je i dalje bila hit u emisiji. Umjetnica je kasnije uhićena 2018. zbog maloljetničkog opijanja i provela je vrijeme u zatvoru zbog navodnog napada na njezinu obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE kako autorska prava utječu na izradu glazbe

Najčitaniji članci