Show

Komentari 43

Trebalo mi je neko vrijeme da se prilagodim da je Hana trudna

Trebalo mi je neko vrijeme da se prilagodim da je Hana trudna

Kad uzmem to malo stvorenje u ruke, onda ćemo vidjeti. Mislim da će imati dobre gene. Kakvi ćemo biti, vidjet ćemo kada se sve to skupa desi, priča budući djed

Cijeli život sam kukumavčio: 'Djeco, kad ćete vi napraviti svoju djecu? Nemojte da ja idem opet raditi djecu' i tako dalje. A onda kada se suočiš s tom činjenicom, svi smo, osim Hane, bili: 'Čekaj, sad se to dešava? Sad je to stvarno?'. Trebalo nam je neko vrijeme da se prilagodimo, rekao je Tonči Huljić (60) za RTL Exkluziv.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pojasnio je kako su stalno zazivali prinovu, a sada kada njegova kći Hana (31) čeka dijete s Petrom Grašom (45), trebalo mu je neko vrijeme da se na to adaptira. 

- Kad uzmem to malo stvorenje u ruke, onda ćemo vidjeti. Mislim da će imati dobre gene. Kakvi ćemo biti, vidjet ćemo kada se sve to skupa desi - kaže. U odgoj unuka ili unuke se neće miješati, a ispričao je da ima osjećaj da bi i ovoga puta mogao biti na bini dok se bude rađala prinova jer je tako bilo i dok su se rađali Ivan (34) i Hana. 

- Nisam ja taj koji se treba baviti odgojem djece, sigurno da će djeca biti u puno boljim rukama nego da se ja bavim njima. Imaju mamu i tatu koji su fini, smireni, imaju baku koja je smirena, mislim da je najbolje da se oni posvete tome, a dida će biti na putu negdje - poručuje. 

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA 'DOMA IZ BAJKE' SA SLAVICOM DE JONG

Najčitaniji članci