Show

Komentari 24

'Treća osoba nije razlog, a Doris će neka druga teško zasjeniti...'

'Treća osoba nije razlog, a Doris će neka druga teško zasjeniti...'

Ima nešto u tome da je sedma godina krizna. Osjećaji se poslože drugačije, ne osjećaš se sretno. Mi smo uvijek dobro funkcionirali. Nakon cijele situacije još se više volimo i cijenimo, tvrdi Rogoznica

O krahu braka voditeljice i glumice Doris Pinčić (31) i glazbenika Borisa Rogoznice (31) ne prestaje se govoriti, naročito nakon što su na društvenim mrežama potvrdili kako već neko vrijeme nisu životni partneri.

POGLEDAJTE VIDEO: Sjećate se Borisa iz Hrvatska traži zvijezdu?

Kada su na Instagramu potvrdili prekid, napisali su kako nemaju što reći o tome. No, Boris je sada progovorio o kraju njihova braka.

- Taj period kada nismo bili baš najbolje sada je iza nas. Ono što smo priželjkivali da dođe, došlo je kada je trebalo. Dovoljno smo zreli - ispričao je Rogoznica u intervjuu za RTL Exkluziv.

Tvrdi kako su oboje dobro, a razvod ne gledaju kao nešto negativno, već upravo suprotno. 

- Možda ima nešto u tome da je sedma godina krizna. Osjećaji se poslože drugačije, ne osjećaš se sretno i zadovoljno. Mi smo uvijek dobro funkcionirali u dogovorima. Nakon cijele situacije još se više volimo i cijenimo - priznao je glazbenik.

Njihova djeca, tvrdi, sretna su i ispunjena. Razvod roditelja nije ih zabrinuo, jer, kako kaže Boris, dok su on i Doris sretni, tada su sretna i djeca. Temelj njihove veze bilo je prijateljstvo pa sada Doris i Boris ne žale ni za čim.

- Mi smo se cijelo vrijeme trudili biti najbolja verzija sebe. Ona je dala sve, i ja sam. Životni put nas je tako naveo. Bit ćemo bolji no što smo bili, funkcioniramo kao fantastični prijatelji i roditelji - tvrdi Rogoznica.

No, o razlozima njihova prekida neprestano se nagađa. U posljednje vrijeme povezuje ih se s drugim osobama, naročito nakon što je 'procurio' video u kojem se Boris druži s nepoznatom crnkom.

- Nije bilo ništa konkretno. Nikakva treća osoba, ni kod mene, ni kod Doris. A ta crnka, s kojom me povezuju... Djevojka je nakon moje gaže snimila video i objavila. To je to, nema nikog trećeg - priznao je glazbenik.

Tvrdi kako će Doris za njega uvijek biti 'žena, majka, kraljica' te kako je postavila visoke standarde za njega.

- Nimalo nisam promijenio sliku o njoj od početka veze. Doris je za mene pojam. Teško da će je bilo koja uspjeti zasjeniti. Trenutno mi nova veza nije na kraju pameti, želim se posvetiti karijeri - zaključio je glazbenik i priznao kako njegova nova pjesma nije posvećena Doris, a ni bilo kome drugome. 

Podsjetimo, nakon što supružnici već neko vrijeme nisu nosili vjenčane prstene, a nisu niti objavljivali zajedničke fotografije koje su prije bile česte, počela su šuškanja kako u njihovom braku nešto nije u redu. Osim toga, za vrijeme izolacije zbog korona virusa, par je bio razdvojen - Doris je živjela u netom kupljenoj kući, a Boris je otišao u Sukošan kraj Zadra. Istaknuli su kako ne shvaćaju razlaz kao preveliku dramu jer život ide dalje.

 

 

Najčitaniji članci