Show

Komentari 3

Treća sreća: Liam Gallagher je zaprosio dugogodišnju djevojku

Treća sreća: Liam Gallagher je zaprosio dugogodišnju djevojku

Prosidba je 'pala' na ljetovanju u Italiji prošlog mjeseca, a s njima je bila pjevačeva majka Peggie koja je bila oduševljena što je prisustvovala zarukama

Britanski glazbenik Liam Gallagher (46) ponovno ide pred oltar. Kako javlja The Sun, Liam je zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Debbie Gwyther (37) na romantičnom ljetovanju prošlog mjeseca u Italiji. 

Manchester City v Everton - Premier League - Etihad Stadium

- Debbie je presretna. I dalje je u šoku što ju je Liam napokon zaprosio. O tom se pričalo već duže vrijeme. Sad su jači nego ikad i dobro se osjeća. Njegova glazba dobro napreduje, a s troje starije djece ima stvarno dobru povezanost zahvaljujući Debbie - rekao je prijatelj para za britanske medije.

Manchester City v Everton - Premier League - Etihad Stadium

S njima je bila pjevačeva majka Peggie koja je bila oduševljena što je prisustvovala prosidbi. 

Liam iza sebe već ima dva propala braka s glumicom Patsy Kensit (51) i pjevačicom Nicole Appleton (44). Ima četvero djece, kćer Molly (22) s kantautoricom Lisom Moorish (47), sina Lennona (19) s Patsy, sina Gena (18) s Nicole te kćer Gemmu (6) s novinarkom Lizom Ghorbani

GQ Men of the Year Awards 2017 - London

S Debbie je u vezi šest godina, a njihova veza procurila je 2013. godine kad su se ljubili na Ibizi dok je on bio na turneji sa svojim starim bendom 'Beady Eye'. 

Najčitaniji članci