Obavijesti

Show

Komentari 13

Trend na američkom festivalu: Djevojke partijaju gotovo gole

Trend na američkom festivalu: Djevojke partijaju gotovo gole
6

Coachella festival definitivno je najpoznatiji festival u Americi. Karte se počinju grabiti godinu dana unaprijed jer svi dobro znaju da je riječ o najboljem glazbenom i umjetničkom događaju na tim prostorima...

VIDEO

Coachella festival krenuo je 1999. u Kaliforniji, a ove godine traje od 12. do 21. travnja i traje dva vikenda zaredom. Sama činjenica da je u mjestu Indiju pustinja, temperature iznose oko 40 Celzijevih stupnjeva što je dovelo do novog modnog izričaja.

Djevojke skrivaju intimne dijelove tijela ljepljivom trakom, dok je sve ostalo izloženo pogledima. Bikiniji su postali pravi modni hit na društvenim mrežama. 

Udaljen samo dva sata od Los Angelesa, festival mami brojne poznate zvijezde da dođu na najveći party godine.

Osim indie i rock bendova, Coachella objedinjuje i pop-glazbu te elektroniku i rap pa su tako tijekom prvog vikenda ovogodišnji festival posjetili Ariana Grande (25), Selena Gomez (26), Cardi B (26) i Katy Perry (34).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coachella for the night with T

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Pozornost na festivalu svakako je plijenio reper Jaden Smith (20), sin glumca Willa Smitha (50). Jaden danas izgleda neprepoznatljivo pa je izgledom u najmanju ruku šokirao masu.

Kao dječak se proslavio u filmu 'Karate Kid'. Kasnije je ispred glumačke karijere stavio onu glazbenu te se bacio na rap karijeru. U glazbene vode svojedobno je uplivao gostujući na pjesmi 'Never Say Never', koju je snimio zajedno s Justinom Bieberom (25).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:23

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin