Show

Komentari 13

Trend na američkom festivalu: Djevojke partijaju gotovo gole

Trend na američkom festivalu: Djevojke partijaju gotovo gole

Coachella festival definitivno je najpoznatiji festival u Americi. Karte se počinju grabiti godinu dana unaprijed jer svi dobro znaju da je riječ o najboljem glazbenom i umjetničkom događaju na tim prostorima...

Coachella festival krenuo je 1999. u Kaliforniji, a ove godine traje od 12. do 21. travnja i traje dva vikenda zaredom. Sama činjenica da je u mjestu Indiju pustinja, temperature iznose oko 40 Celzijevih stupnjeva što je dovelo do novog modnog izričaja.

Djevojke skrivaju intimne dijelove tijela ljepljivom trakom, dok je sve ostalo izloženo pogledima. Bikiniji su postali pravi modni hit na društvenim mrežama. 

Udaljen samo dva sata od Los Angelesa, festival mami brojne poznate zvijezde da dođu na najveći party godine.

Osim indie i rock bendova, Coachella objedinjuje i pop-glazbu te elektroniku i rap pa su tako tijekom prvog vikenda ovogodišnji festival posjetili Ariana Grande (25), Selena Gomez (26), Cardi B (26) i Katy Perry (34).

Pozornost na festivalu svakako je plijenio reper Jaden Smith (20), sin glumca Willa Smitha (50). Jaden danas izgleda neprepoznatljivo pa je izgledom u najmanju ruku šokirao masu.

Kao dječak se proslavio u filmu 'Karate Kid'. Kasnije je ispred glumačke karijere stavio onu glazbenu te se bacio na rap karijeru. U glazbene vode svojedobno je uplivao gostujući na pjesmi 'Never Say Never', koju je snimio zajedno s Justinom Bieberom (25).

POGLEDAJTE VIDEO:

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Najčitaniji članci