Obavijesti

Show

Komentari 0

Trening 'Pokreni se' s Asjom Petersen uz zalazak sunca

Trening 'Pokreni se' s Asjom Petersen uz zalazak sunca
14

Predstavili smo inovativni trening koji je u ovom projektu stavio naglasak na efikasnost vježbanja, ali posvećujući pažnju na zdravlje kralježnice, kaže Asja

VIDEO

Nevjerojatne slike u pokretu projekta 'Pokreni se' putuju iz Petrčana. Asja Petersen, jedna od vodećih međunarodnih, osobnih trenerica i pilates instruktorica održala je inovativni Fokus point trening u čarobnom Falkensteiner hotelu&spa Iadera. Eksluzivni trening nacionalnog projekta koji promovira aktivnost i zdravlje, uz najljepši zalazak sunca, priuštio je vježbačima nezaboravno iskustvo. 

- Predstavili smo inovativni trening Fokus point koji je u ovom projektu stavio naglasak na efikasnost vježbanja, ali istovremeno posvećujući posebnu pažnju na zdravlje kralježnice – otkrila je Asja Petersen i dodala: "Blizina mora i nevjerojatna energija sunca vježbačima je dala dodatni poticaj. Svi su dobro odradili trening i mislim da su odmah osjetili prednosti takvog načina treniranja. Ljudi shvaćaju da je vježbanje postalo nužnost, što potvrđuju i zadnja istraživanja, te da su ovakvi projekti odlična prilika i poticaj da nastave s aktivnošću".

Izdvojeni događaj projekta 'Pokreni se' pružio je priliku za usvajanje nove tehnike vježbanja koju je osmislila Asja, kao rezultat dugogodišnjeg sportskog iskustva, rada s klijentima i suradnje s prof. Stuartom McGillom, jednim od najpoznatijih svjetskih znanstvenika iz područja biomehanike i patologije kralježnice. 

Asja Petersen tri je desetljeća u zahtjevnom svijetu sporta, a podjednake uspjehe ostvarivala je u klasičnom baletu, judu, ritmici, aerobicu, fitnessu, body buildingu i pilatesu, uvijek pokazujući svoj neosporan sportski talent. Njenu torturu prolazili su ni manje ni više vojnici NATO saveza, uz nju je čari pilatesa, yoge i funkcionalnog treninga otkrio i proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević, popularni hokejaši zagrebačkog Medveščaka, veslači braća Sinković i mnogi drugi. 

Projekt 'Pokreni se' u Zadru se održava u suradnji s Gradom Zadrom i Turističkom zajednicom grada Zadra te u suradnji s Falkensteiner hotelom&spa Iadera. 

Vježbanje na zadarskom 'Pozdravu Suncu' održava se 18. srpnja u 19.00 sati. Nakon toga slijedi Vukovar 18. kolovoza, te Zagreb, u sklopu Europskog tjedna sporta, 12. rujna. 

Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača nagradili su poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje razveselile su mnoge, a poklonjeni su i paketi Nivea proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su neophodni i kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini 'Men's Health', 'Lijepa i aktivna' te 'Cro Life'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni