Obavijesti

Show

Komentari 0

Tri dana do finala JoomBoos Videostara: Čast je sudjelovati

Tri dana do finala JoomBoos Videostara: Čast je sudjelovati
2

Paolo je uzbuđen zbog finala u nedjelju u Tvornici i svoje daljnje karijere u JoomBoosu. Osim proglašenja, Paolo se veseli velikom božićnom koncertu, upoznavanju najboljih regionalnih youtubera i dijeljenju poklona

VIDEO

Još su svega tri dana ostala do velikog finala JoomBoos Videostara, najvećeg YouTube talent showa u regiji. Na finalnom i najvećem božićnom YouTube partyju u zagrebačkoj Tvornici kulture 16. prosinca bit će proglašen ovogodišnji pobjednik. Među tri finalista koji se bore za titulu je i 17-godišnji Paolo Milović iz Rijeke.

- Ovo mi je bilo iskustvo života. Upoznao sam sjajne ljude i čast mi je što sam dobio priliku raditi u tako velikoj produkciji - kaže Paolo. Ako pobijedi, osvojit će ugovor s JoomBoosom u iznosu od minimalno 100.000 kuna te putovanje po deset europskih država sa svojim mentorom i JoomBoosovim youtuberom Filipom Dejanovićem TheSikrtom.

- Ako ove godine osvojim novac, uložit ću ga pametno. Jedan ću dio donirati bolesnoj djeci, dio ću dati svojima, dio staviti sa strane, a dio uložiti u daljnje školovanje - objasnio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Paolo se veseli i mogućem putovanju po Europi s mentorom Filipom, kojeg poznaje već nekoliko godina i s kojim se i privatno druži.

- Filip i ja se dugo poznajemo i jako smo dobri prijatelji. Kad bi nam se pružila prilika za zajedničkim putovanjem, siguran sam da bismo snimili najbolje vlogove i fotke ikad - govori. 

Paolo je uzbuđen zbog finala u nedjelju u Tvornici i svoje daljnje karijere u JoomBoosu. Osim proglašenja, Paolo se veseli velikom božićnom koncertu, upoznavanju najboljih regionalnih youtubera i dijeljenju više od 1500 poklona, jer sve nas to očekuje na partyju. Ulaznice se mogu kupiti putem Entria po cijeni od 49 kuna, a mogu se nabaviti i u paketu 2+1 gratis. Požurite po svoju ako još niste, jer potražnja je velika!

Što vam horoskop donosi u nadolazećoj godini: Evo koji će biti najsretniji mjesec za svaki horoskopski znak!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada