Obavijesti

Show

Komentari 13

'Tri mjeseca nakon korone još nemam osjetilo okusa i mirisa'

'Tri mjeseca nakon korone još nemam osjetilo okusa i mirisa'
5

Gubitak osjetila okusa i mirisa uistinu je jedan od prvih znakova korona virusa i bio je česti simptom među pacijentima u Južnoj Koreji, Kini i Italiji, tvrdi ENT UK, britanska udruga za otorinolaringologiju

VIDEO

Najstariji sin kraljice Elizabete II. (94), princ Charles (71), u ožujku se testirao na korona virus i bio je pozitivan. Imao je blage simptome, a javnost je o tome odmah bila izviještena.

POGLEDAJTE VIDEO: Kraljica u travnju proslavila 94. rođendan

Pokretanje videa...

01:30

- Pokazivao je simptome korona virusa, ali osjeća se dobro i radi od kuće posljednjih nekoliko dana - rekli su iz Clarence Housea. Njegova supruga Camilla (72) se također testirala i njezin nalaz je bio negativan, ali su se oboje izolirali u kraljičinu dvorcu Balmoral u Škotskoj.

Podsjetimo, Charles se odlučio testirati nakon što je saznao da je monaški princ Albert pozitivan na COVID-19. S njim je bio u kontaktu, točnije sjedio je nasuprot njega na jednom događaju u Londonu.

Princ je sada, nekoliko mjeseci nakon što je prebolio virus, progovorio o njemu tijekom posjete bolnici Gloucestershire Royal. Bolnicu je posjetila i njegova supruga, a kraljevski par pridržavao se uputa britanske vlasti; držali su socijalnu distancu od zdravstvenih radnika te se s njima nisu rukovali. Istaknuo je tako da se on zapravo još uvijek oporavlja od gubitka osjetila okusa i mirisa, pišu strani mediji. 

- Govorio je o svom osobnom iskustvu - rekla je zdravstvena djelatnica Jeff Wall medijima i dodala: 

- Rekao je i da je izgubio osjetila okusa i mirisa i da misli kako mu se to još nije u potpunosti vratilo. 

Princ Charles poslao je pismo Milanoviću: U mislima ste nam
Princ Charles poslao je pismo Milanoviću: U mislima ste nam

Gubitak osjetila okusa i mirisa uistinu je jedan od prvih znakova korona virusa i bio je česti simptom među pacijentima u Južnoj Koreji, Kini i Italiji, tvrdi ENT UK, britanska udruga za otorinolaringologiju (op.a. uho, grlo, nos). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin