Obavijesti

Show

Komentari 26

Trudna Blanka Vlašić i suprug Ruben uživaju na luksuznim lokacijama u Splitu i Bruxellesu

Trudna Blanka Vlašić i suprug Ruben uživaju na luksuznim lokacijama u Splitu i Bruxellesu
3

Blanka i Ruben doputovali su u Belgiju nakon nekoliko dana odmaranja u njenom rodnom Splitu. Njihovo vjenčanje mnoge je iznenadilo s obzirom na to da su do tada uspješno skrivali svoju vezu

VIDEO

Naša uspješna bivša atletičarka, Blanka Vlašić (38), svoje slobodno vrijeme provodi s novopečenim suprugom Rubenom Van Guchtom (35). Mladi bračni par živi na relaciji Split - Bruxelles jer je Ruben zaposlen u Belgiji kao novinar. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Izveli nemoguće: Pogodili su pokretni koš iz aviona s visine od 300 metara 00:58

Blanka se često javlja iz Belgije svojim prijateljima i pratiteljima putem Instagrama. Na jednom od posljednjih Instagram Storyja objavila je fotografiju kako uživa u centru Bruxellesa, unutar poznate šoping destinacije Galerie de la Reine. Na fotografiji koju je objavila se vidi da uživa u ručku, ali se ne vidi s kim, iako svi odmah pretpostavljaju da joj društvo pravi njezin Ruben.

Blanka i Ruben doputovali su u Belgiju nakon nekoliko dana odmaranja u njenom rodnom Splitu. Njihovo vjenčanje mnoge je iznenadilo s obzirom na to da su do tada uspješno skrivali svoju vezu. Na Instagramu su se pohvalili svojim vjenčanjem, ali i sa vijesti da čekaju prinovu, sina. 

- Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - tim je riječima Blanka na društvenim mrežama obznanila svoje novosti. 

Iako je Blanki ovo prvi brak ,Ruben iza sebe već ima iskustva u bračnim vodama. Prošle godine u listopadu razveo se od Laurence Van Tongerloo nakon devet godina veze i sedam godina braka. Naveo je kako su se rastali jer je bio previše posvećen poslu. 


POGLEDAJTE VIDEO: NOVI SHOW ’TKO MI BOLJE KUHA’

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin