Show

Komentari 1

Trudna Rihanna se ipak pojavila na Met Gali, pogledajte kako

Trudna Rihanna se ipak pojavila na Met Gali, pogledajte kako

Obožavatelji mode bili su razočarani kada je pjevačica izostala s bala u ponedjeljak navečer, jer je poznata po svojim istaknutim stilskim kreacijama na događaju

Iako je zbog visokog stadija trudnoće Rihanna (34) preskočila crveni tepih na Met Gali, pjevačica je u muzeju ostavila još dugotrajniji dojam i to kao kip.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vogue je podijelio video na Instagramu koji prikazuje pjevačicu ovjekovječenu u mramoru u njujorškom muzeju Metropolitan, uz pomoć pametnih vizualnih efekata.

- Kip 'Eirene (Oličenje mira)' obično je najistaknutija mramorna božica grčko-rimske galerije 'The Met muzeja', ali sada imamo Rihannu, koja se nalazi na ovomjesečnoj naslovnici Voguea - poručili su iz Voguea.

U videu, digitalna verzija kipa Rihanne ponosno stoji u galeriji muzeja, ljuljajući se u istoj pozi kao i pjevačica na naslovnici časopisa u svibnju 2022.

Obožavatelji mode bili su razočarani kada je pjevačica izostala s bala u ponedjeljak navečer, jer je poznata po svojim istaknutim stilskim kreacijama na događaju. Ovogodišnja tema bila je 'Gilded glamour', a Rihanna je bila željno iščekivana gošća zahvaljujući nedavnim odvažnim trudničkim izdanjima.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU SA SAŠOM MATIĆEM