Obavijesti

Show

Komentari 48

Trudna Seve pazi na prehranu: Pridržava se feng shui dijete

Trudna Seve pazi na prehranu: Pridržava se feng shui dijete
4

Splitska pjevačica mjesecima proučava kinesku alternativnu medicinu i drži se feng shui dijete. Prema njoj mora izbjegavati crvenu boju kako bi se postignula ravnoteža

VIDEO

Super su mi naslovi u novinama da sam seksi trudnica. Istina je da pazim na prehranu. Milan ima puno literature o feng shui načinu života pa je i ja detaljno proučavam kako bih tijelo dovela u formu, rekla je Severina Vučković (39) za srpski Svet. 

Splitska pjevačica, koja je četiri mjeseca trudna s prvim djetetom, već mjesecima proučava kinesku alternativnu medicinu prema kojoj živi njezin zaručnik Milan Popović (45). Iako je trudna, još se pridržava feng shui dijete. Kod nje je važno obratiti pažnju na prostor u kojem se jede. Treba izbjegavati crvenu boju, prostor obogatiti motivima mora i cvijeća te jesti puno zelenih namirnica. Severina nam je nedavno rekla kako posljednjih mjeseci nije namjerno izgubila na kilaži nego je promijenila način prehrane.

Strogi režim tjelovježbe

- Svako jutro hodam pola sata, jedem tri puta na dan u razmacima od četiri sata i dva puta na tjedan vježbam u teretani - otkrila je prije tri mjeseca kad je saznala da je trudna. 

S 59 'pala' je na samo 54 kilograma. Donedavno je imala energične nastupe jer su joj liječnici rekli da nema rizičnu trudnoću. Iako je bila trudna nekoliko tjedana, ali to nije znala, svaki je dan vježbala sat vremena. Severina je s trenericom iz Splita, gdje će se uskoro preseliti s Milanom, radila vježbe snage. Trenutačno se odmara od treninga, a kroz dva tjedna u teretani će početi raditi posebne trudničke vježbe. Na posljednjem koncertu prije rodiljskog dopusta rekla je kako joj je prehrana postala neobična jer njezina beba točno zna što i kad želi jesti.

- Jedva čekam početi s rađanjem. Bit će kao na traci. Nosit ću gumene čizme i okopavati vrt, a djeca će me na sve strane vući za suknju - kaže pjevačica.

Hranu žvačite barem 40 puta   

Ako porciju smanjite za samo 15 posto, po jednom obroku izbacit ćete čak 200 kalorija. Hranu treba sporije žvakati.     

Okus mente ubija želju za jelom    

Ona smanjuje potrebu za nezdravim međuobrocima. Preporučuje se cuclati mentol bombone ili piti zeleni čaj od mente.

Pejzažne slike nas smiruju    

Prema feng shui vjerovanju crvena boja na zidovima potiče na razmišljanje o hrani. Treba izbjegavati i sve crvene namirnice.

Zbog crvene više jedemo    

Prema feng shui vjerovanju crvena boja na zidovima potiče na razmišljanje o hrani. Treba izbjegavati i sve crvene namirnice.    

Šminka se samo na nastupima...    

Ne stavljam maskaru ni rumenilo. Prestala sam se mazati i kremama koje štite od sunčevih zraka, rekla je Severina.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu