Obavijesti

Show

Komentari 6

Trudnu Andreu muče grudi, a Danijela izbacili sa sata

Trudnu Andreu muče grudi, a Danijela izbacili sa sata
6

Osim različitih prepirki, Andreu izgleda muče samo njezina prsa. Osim što je ulovljena da ih maže kremom, Andrea 'nije na čisto' s veličinom

VIDEO

 DANIJEL IZBAČEN SA SATA
Jučerašnji sukob Vukašina i Danijela izbio je zbog sasvim ''banalne stvari'' koja ima dublje uzroke. Danijel očito nervira sve ukućane zbog svog kućnog odgoja. Sukob je izbio zato što je Danijel bio otjeran sa sata profesora Pajovića.
- Ti si ovdje samo student i moraš slušati - rekao je profesor Danijelu. Umjesto da posluša profesora Danijel je bio izuzetno bezobrazan.
- Moje mišljenje postoji i ako se ne slažem s vašim te imam na to pravo - rekao je Danijel. Profesor ga je izbacio sa sata. Tijekom odmora Danijel se obratio Vukašinu, no on je stao na profesorovu stranu. Kada mu je pokušao objasniti zašto ga je profesor izbacio, Danijel ga je srezao.
- Ajde Vukašine brate, nemoj da mi se obraćaš - rekao je. Vukašin je iznerviran tom rečenicom nasrnuo na Danijela, a potencijalnu tučnjavu zaustavio je Nikola P.. Vukašin je kasnije izjavio za Danijela da je ''bahati kreten'', dok mu je kad je izlazio iz slušaonice rekao: 'Majmune, ajde u slušaonicu'. Danijel je rekao svima da je Vukašin  ''jedno iskomplesirano biće o kojem ne želi raspravljati''. Studenti su se složili da je Danijel bio bezobrazan prema profesoru, a Igor smatra da s njim uopće ne vrijedi razgovarati, jer je teška osoba.
- Ja sam imao najbolju namjeru, ali to je nemoguće - zaključio je hrvatski predstavnik.
 
 
SEKSI TRUDNICA ANDREA  ''MUČI MUKU'' S GRUDIMA
Osim različitih prepirki, trudnu Andreu izgleda muče samo njezina prsa. Osim što je ulovljena kako ih maže kremom, Andrea '' nije na čisto'' s njihovom veličinom.
- Da li bi ti povećala sise, da ti ponude - pitala je Jasminu. Jasmini nije bilo jasno zašto ju je to pitala, pa se skoro uvrijedila jer je smatrala da joj time Andrea želi reći da su joj premale. Andrea je rekla da je to nju netko prije pitao te zamišljeno ostala ležati u krevetu. Simpatičan Adnan ima problema s Anom. On naime više nije zaljubljen u nju i smatra da se Ana malo umislila.
- Ja ću s njom pokušati biti dobar, ali nju to sve diže, a to uopće više nije tako – povjerio se Adnan Jasmini. Adnan naime ima djevojku Slađu, koja je plesačica u Operaciji Trijumf te iskoristi svaki trenutak da je vidi. Vukašin je došao u sukob i s Adnanom.
- Ti samo znaš svirati narodnjake - komentirao je Vukašin, na što je Adnan poludio.
- Dobro što su tebi narodnjaci - ljuto je pitao Adnan, isprovociran Vukašinovim stavom. No, Vukašin se nije dao smesti.
- Nama su to sve narodnjaci - viknuo je. Osim svađa koje su se zbile tijekom dana, Nikola P. i  Nikola S. su se sukobili zbog kreveta.  Tko je s kim spavao, bila je tema svađe, koja se nastavila dugo u noć. Adnan je bio ljut na njihovu prepirku te im je psovajući rekao da se prestanu svađati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.