Obavijesti

Show

Komentari 12

Trumpovoj kćeri propao biznis, zovu je u 'Ples sa zvijezdama'

Trumpovoj kćeri propao biznis, zovu je u 'Ples sa zvijezdama'

Ivanka je zaključila kako je 'pragmatična u svemu', a nije se libila dati si ni etiketu populistice. Zaključila je kako sebe smatra 'trumpovskom republikankom' te da bi svakako htjela ostati u javnoj sferi.

VIDEO

Prva kći SAD-a i savjetnica predsjednika uskoro više neće biti nijedno od toga, a britanski Guardian piše kako je nejasno čemu će se Ivanka Trump (39) okrenuti u budućnosti, no kako postoji nekoliko opcija. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ivanki Trump sve je propalo

Pokretanje videa...

Ivanka Trump 01:14

Donaldova kći navodno je bila zadužena za edukaciju i ekonomsko osnaživanje žena i njihovih obitelji te stvaranje radnih mjesta i ekonomski rast pomoću razvoja radne snage, obuke i poduzetništva. Prije angažmana u Bijeloj kući nadgledala je razvoj i akvizicije u očevoj tvrtki Trump Organization koja se bavila nekretninama, ali izuzev lijepih titula i opisa njezinih velevažnih funkcija uz oca, teško je procijeniti njezine poslovne uspjehe. Činjenica je tek da je svojedobno vodila vlastitu modnu tvrtku, no to nije dobro završilo. 

"Family Business Dynasties" Photocall - New York

Njezin modni brend ugašen je 2018. godine. Formalno kako bi se Ivanka usredotočila na svoj posao u Washingtonu, no zatvaranju su prethodili raskidi suradnje s brojnim šoping centrima zbog slabe prodaje. Ironično, ovaj neuspjeh djelomično duguje i svom ocu, zbog čijih je politika započeo glasan poziv na bojkot njezine odjeće. 

Najteži posao: Ivanka će morati reći Trumpu da je gotovo i da se mora pomiriti s porazom?
Najteži posao: Ivanka će morati reći Trumpu da je gotovo i da se mora pomiriti s porazom?

Nije dobra vijest za Ivanku ni to što će s padom Donalda Trumpa uslijediti i financijska istraga njegovih poreznih kartica i umjetnog pumpanja cijena tvrtke Trump Organization pa su sve glasnija nagađanja kako bi se Trumpova kći mogla okrenuti showbizu. Pojavljivanje pred malim ekranima ne bi joj bila novost, a ponuda joj je navodno već stigla od američkog Plesa sa zvijezdama.

U.S. President Trump holds campaign rally in Cleveland, Ohio

Ipak, to bi bilo tek privremeno 'rješenje'. Ivanka bi najradije ipak željela ostati u politici, iako je svjesna da za nju s Donaldovim odlaskom ne dolaze najjednostavnija vremena. U prošlotjednom razgovoru za RealClearPolitics, Ivanka je zaključila kako je 'pragmatična u svemu', a nije se libila dati si ni etiketu populistice. Zaključila je kako sebe smatra 'trumpovskom republikankom' te da bi svakako htjela ostati u javnoj sferi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin