Obavijesti

Show

Komentari 2

Tuka je bio poznat po ulozi iz 'Zabranjene ljubavi': Evo gdje su zvijezde te serije danas...

Tuka je bio poznat po ulozi iz 'Zabranjene ljubavi': Evo gdje su zvijezde te serije danas...
12

Anita Berisha utjelovila je glavnu žensku ulogu, a danas se u javnosti ne pojavljuje. Njezini kolege Valentić i Pribičević, s druge strane, i dalje vole podijeliti pokoju fotografiju s treninga

VIDEO

Smrt bosanskohercegovačkog glumca Mirsada Tuke u 58. godini ražalostila je mnoge. Njega hrvatska javnost najviše pamti po ulozi Zlatka Fijana iz Zabranjene ljubavi.

Od završetka emitiranja popularne serije prošlo je 15 godina. Zabranjena ljubav se počela emitirati u listopadu 2004., a snimljeno je ukupno 805 epizoda u četiri sezone. Radnja serije je započela kao priča o incestuoznoj (zabranjenoj) ljubavi između brata i sestre blizanaca (Petre i Danijela) koji su razdvojeni pri rođenju te nisu znali da su u rodu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Filip Riđički o serijama 'Crno-bijeli svijet' i 'Zabranjena ljubav' | REAKCIJA 08:42

Serija je prije završetka četvrte sezone naglo ukinuta zbog sve manje gledanosti i prevelikih troškova. Evo što su glumci nekih od glavnih likova ove serije radili u međuvremenu te kako izgledaju danas:

1. Zoran Pribičević 

Zoran Pribičević (40) je u seriji glumio Danijela Lončara koji je zaljubljen u svoju sestru blizanku Petru. Zoranov lik je u 'Zabranjenoj ljubavi', nakon dvije sezone umro, a on se nastavio baviti glumom. Do sada je dao glas u sinkronizaciji brojnih crtanih filmova, glumio je u serijama 'Bitange i princeze', 'Larin izbor', 'Mamutica' i 'Zakon' te u nekoliko filmova.

Zoran sada živi mirnijim obiteljskim životom sa suprugom  Alenkom Žganjer. Vjenčali su se 2011., a zajedno imaju dvoje djece. Osim glumačkoj karijeri, koja mu je donijela niz nagrada u Hrvatskoj i regiji, Zoran se posvetio fitnessu. Često s pratiteljima na društvenim mrežama podijeli poneku fotografiju u kojoj pokaže svoje isklesane pločice. 

2. Anita Berisha

Berisha (37) je u seriji glumila Petru Novak, glavnu junakinju ove 'zabranjene' priče. Nakon izleta u glumačke vode, Anita se povukla iz javnog života. Statirala je u nekoliko serija i filmova, a okušala se i kao voditeljica dječjih emisija. Po struci je ekonomistica, pa se nakon potpunog povlačenja iz javnosti posvetila karijeri u tom području. U međuvremenu se Anita udala za supruga Marka Beljana s kojim je 2018. dobila kćerkicu. Na društvenim mrežama nije pretjerano aktivna. 

Tomislav Miletić

3. Mario Valentić

Mario (43) je po struci kineziolog, a svoju je karijeru započeo kao maneken. Nakon što je postao Mister turizma, dobio je ulogu Borne Novaka u Zabranjenoj ljubavi. Nakon serije, pobijedio je s Anom Herceg u showu Ples sa zvijezdama. Imao je uloge u nekoliko domaćih serija kao što su Bibin svijet, Hitna 94 i Dolina sunca. Valentić je i fitness trener i promotor zdravog života. Od 2016. je Mario s Ljiljanom Mikić, s kojom je dobio sinčića Nou (5). Iz prvog braka, onog s voditeljicom Mirnom Maras, ima sina Niku (14). 

4. Petra Kurtela

Petra Kurtela (40) je u seriji glumila problematičnu Lanu Kos. Nakon Zabranjene ljubavi, nastavila se baviti glumom te je glumila u nekoliko serija i filmova. Završila je i studij na Umjetničkoj akademiji i posvetila se najviše kazalištu. Dijelove svoje svakodnevice redovito dijeli na društvenim mrežama, a sudjelovala je i u prošloj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' gdje je plesala s Damirom Horvatinčićem

Glumica je 2017. dobila sinčića Relju s partnerom Igorom Banovićem.

5. Sanja Vejnović

Sanja Vejnović (61) je godinu dana glumila Viktoriju Novak, a onda su ubili njen lik u seriji. Nakon Zabranjene ljubavi, kao i prije nje, glumila je u brojnim serijama i filmovima te se nastavila baviti kazališnim radom. Jedna od njenih nedavnijih uloga je ona Jasne Lončar u telenoveli Čista ljubav. Zanimljivo je da je Sanja 2012. godine završila na svjetskoj listi najljepših glumica starijih od 40 godina.

Sanja i danas rado dijeli trenutke iz svakodnevice na svojim društvenim mrežama, a prije dvije je godine objavila kuharicu 'Iz moje kuhinje, s ljubavlju'. 2015. se razvela od Gorana Mećave, s kojim je u braku bila čak 30 godina. Detalje o rastanku nije nikada podijelila, ali navodno su ostali u dobrim odnosima. 

6. Antonija Šola

Antonija Šola (43) je karijeru započela u seriji 'Zabranjena ljubav', a onda se okrenula kantautorstvu i pjevanju. Ona je i autorica stihova hita 'Srce nije kamen' koja je proglašena najslušanijom pjesmom u 2006. godini po izboru radio postaja. Istoimena skladba je bila i najavna skladba treće sezone ove sapunice. U seriji je glumila lik Tine Bauer.

Pjevačica je od 2021. u vezi s frontmenom benda 'Ljubavnici', deset godina mlađim Marijem Regeljom.

7. Mirna Medaković

Nakon završene gimnazije Mirna (38) je upisala studij Politologije, a iste godine debitirala je u seriji 'Zabranjena ljubav.' Nakon snimljene prve sezone serije, upisala je Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu. Od tada je vrlo aktivna u kazalištima, na televiziji, filmu i u radio dramama.  2017. je postala majka blizanki Zore i Kaje čije dogodovštine često objavljuje na društvenim mrežama.

 Publika ju je također gledala u ulozi tajnice ljubice u seriji 'Bogu iza nogu' na Novoj TV te u ulozi Katarine Gavran u seriji 'Kud puklo da puklo'. 

8. Nada Rocco

Premda je glumila u mnogim kazališnim predstavama, filmovima i serijama, posuđivala glas brojnim dječjim pričama i crtanim filmovima, ovu glumačku divu u zadnje vrijeme puno pamte po ulogama u sapunicama. Osim u 'Zabranjenoj ljubavi', Nada Rocco (75) igrala je u 'Larinu izboru' i 'Najboljim godinama'.

9. Dejan Marcikić

Dejan (38), koje u seriji glumio osebujnog Igora, se nakon završetka snimanja serije posvetio glazbi i televizijskoj produkciji.

Prvo je bio u pratećem sastavu svoje kolegice Antonije Šole na mjestu bubnjara, a uz to je i bio bubnjar sastava Juanitos, nakon toga je prešao u Pacific Bullets pa Epilog. Glumio je i u serijama Ponos Ratkajevih, Hitna 94, Ponos ljubavi i Mamutica. U javnosti se rijetko pojavljuje, a privatni život drži u tajnosti. 

10. Jelena Perčin

Perčin (42) je televizijskoj publici najpoznatija po dvjema ulogama, sramežljivoj slikarici Ani Fijan u sapunici Zabranjena ljubav te onoj u seriji 'Zora Dubrovačka'. 

Glumica Jelena Per?in danas slavi 42. ro?endan

Nakon završetka te serije dobiva ulogu mlade stažistice u liječničkoj seriji Hitna 94. Osim u sapunicama, Perčin je glumila u brojnim filmovima, serijama i kazališnim predstavama. 2018. udala se za crnogorskog glumca Momčila Otaševića, od kojeg se rastala ranije ove godine. 

11. Mario Mlinarić

Uloga Jakova Barišića donijela je Mariju (43) popularnost među gledateljima. Poslije toga je sudjelovao u televizijskoj reality emisiji 'Farma', gdje je i pobijedio. 

Danas je Mlinarić kondicijski trener, profesor fizičke kulture i magistar kineziologije te priznati trener brojnih profesionalnih sportaša. Osim toga, Mario je i nositelj tri Guinnessova rekorda. U prvim sezonama RTL-ovog 'Života na vagi' bio je jedan od trenera.

12. Maja Petrin

Davor Puklavec/Pixsell

Iznenadna smrt glumice Maje Petrin u 42. godini potresla je javnost prije devet godina. Glumica je preminula uslijed srčanog udara, a publika ju, između ostaloga, pamti po ulozi Dunje u Zabranjenoj ljubavi. Nakon iznenadne smrti, iza sebe je ostavila kći Petru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje