Obavijesti

Show

Komentari 0

Turkinja Hurem: 'Što će mi Brad Pitt? Draži su mi džentlemeni...'

Turkinja Hurem: 'Što će mi Brad Pitt? Draži su mi džentlemeni...'
12

Turski tabloidi pišu kako Pittu, zvijezda serije 'Sulejman Veličanstveni' zamjera prljavu bitku s bivšom partnericom, Angelinom Jolie za skrbništvo nad djecom

VIDEO

Meryem Uzerli (36) odbila je ponudu da zaigra u novom projektu turske televizije TRT. Nudili su joj glavnu ulogu u seriji “Razdvojeni”, koja se uskoro počinje snimati.

Glumica se zahvalila i rekla da je povratak na male ekrane ne zanima te da želi snimati samo za internetske platforme. Vrlo brzo ispostavilo se da to nije jedini razlog. Zadnjih mjeseci pokušava se nametnuti holivudskim producentima i glumcima američke A-lige. Na društvenim mrežama rado se hvali fotografijama s Alom Pacinom, Jennifer Lopez..., slavnim manekenkama i prestižnim kreatorima. Postala je i dio društveno-odgovornog projekta koji promovira ženska prava, a među članovima je najistaknutiji Brad Pitt. Svjetska zvijezda ipak nije najbolje legla sultaniji Hurem. Turski tabloidi pišu kako mu zvijezda serije “Sulejman Veličanstveni” zamjera prljavu bitku s Angelinom Jolie za skrbništvo nad djecom. Navode i da je rekla kako bi dobro razmislila prije nego što bi s njim stala pred kameru. Od Brada, koji se nije libio iznositi prljavi veš iz braka s Angelinom, puno draži su joj džentlmeni. Vjerojatno stoga, podboli su je turski tabloidi, jer takvog u svom životu nije imala. 

Meryem, poznato je, nije imala lagan život. Proslavila se ulogom sultanije Hurem u povijesnom spektaklu “Sulejman Veličanstveni”. Serija se, osim u Hrvatskoj i okolnim državama, emitirala i u Rusiji, Maroku, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Njemačkoj i Francuskoj. Na dodjeli nagrada Antalya Television Awards (ekvivalent američkoj nagradi Emmy) pomela je konkurenciju osvojivši četiri statue, pa i onu najvrjedniju - za najbolju dramsku seriju. Meryem je preko noći postala zvijezda broj 1, ali se sa slavom teško nosila. Snimajući razne spačke koje je radila Sulejmanovoj obitelji i prvoj sultaniji Mahidevran, zaljubila se u 17 godina starijeg biznismena Cana Atesa, s kojim je ostala u drugom stanju.

Prvo razočaranje bacilo ju je u depresiju jer, umjesto da se budući tata veseli vijestima, Can ju je tjerao na pobačaj. Rekao joj je da već ima dvoje djece s dvije različite žene i da bi mu treće dijete s trećom ženom narušilo ugled. Meryem je ipak odlučila roditi i sama podizati dijete. Već je zbog novostečene slave s kojom se nije znala nositi bila u lošem psihičkom stanju, a to ju je dotuklo. Razmišljala je čak i o samoubojstvu. Ipak, rodila je djevojčicu Laru, koja je danas centar njezina svijeta. Od bivše ljubavi nikad nije tražila pomoć. Ovaj se iznenadio kad je na društvenoj mreži saznao da malena nosi majčino prezime. Naljutio se na bivšu zaručnicu jer ga nije ni pitala za mišljenje kad je u rodni list upisivala djetetovo prezime. Tad se predomislio i poželio brinuti o kćeri. Najavio je i sudsku borbu za skrbništvo. Bivšem partneru Meryem navodno brani posjećivati Laru jer se boji da će je opet napustiti i povrijediti. Ne sviđa joj se ni što Ates stalno mijenja djevojke.

- Ne želim da dijete svaki put kad bude s ocem vidi drugu ženu - požalila se Meryem prijateljima. Svi se sjećamo što je govorio prije nego što se Lara rodila. S Meryem nije imao ozbiljne namjere, a dijete mu nije bilo ni na kraj pameti jer se u prijašnjoj vezi ostvario kao otac. Sad je kasno za kajanje - složni su glumičini prijatelji. Iako su i dalje na ratnoj nozi, Meryem na društvenoj mreži još ima fotografije s Canom.

- Ne mogu izbrisati prošlost, ali mogu paziti da ne radim iste pogreške u budućnosti. Majčinstvo me promijenilo nabolje - zaključila je Uzerli.

Nakon ljubavnog brodoloma s biznismenom Meryem je doživjela još dva - prekid zaruka s također 17 godina starijim poduzetnikom Alpom Ozcanom. Ni u toj vezi nije našla sreću. Njihov odnos bio je turbulentan, svađali su se i mirili.

- Znam da će sada svi biti pametni i govoriti: ‘Opet je odabrala pogrešnog’. U pravu su, očito jesam - rekla je tad.

Crvenokosa ljepotica se nakon ljubavnih neuspjeha okrenula poslu. Lani je na filmskom festivalu u Veneciji osvojila Talijane. Meryem je zablistala u nekoliko raskošnih kreacija dostojnih kraljice. I dok su talijanski zavodnici pretjerivali s komplimentima i udvaranjima, glumica kao da se još nije oporavila od ljubavnih neuspjeha, straha od muškaraca.

- U stanju su raniti, rasplakati, povrijediti. Nikad neću zaboraviti kako mi se u lice smijao muškarac koji me je kao 19-godišnjakinju bičevao u Dubaiju. Osudili su me jer sam prošetala u golišavom izdanju. Mislila sam da me neće jako udarati, no bilo je užasno. Udario me je deset puta - rekla je. Danas je glumica gotovo neprepoznatljiva. Kosu je obojila u smeđe i nosi bob frizuru. Ljubavne neuspjehe želi zaboraviti, a sreću je pronašla u kćeri i poslu. Već se godinama priča o holivudskoj karijeri prelijepe Meryem, koju nazivaju dvojnicom Kate Winslet i Drew Barrymore. U međuvremenu Meryem ne gubi vrijeme. Lani je bila na ručku s proslavljenim producentom Navidom Barryjem i Alom Pacinom.

- Hvala vam za ovu divnu večeru - pohvalila se lijepa glumica fotografijom na društvenim mrežama.

Zadovoljna Meryem nije skidala osmijeh.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin