Obavijesti

Show

Komentari 81

Tužbe se gomilaju: Milan tužio i Sevkinu nećakinju Miju (24)

Tužbe se gomilaju: Milan tužio i Sevkinu nećakinju Miju (24)
1

Milan Popović i dalje inzistira da Aleksandar živi s njim i da mu Severina plaća 3500 kn alimentacije. Tužio je njenu rodbinu, menadžera, a žalio se i Kolindi

VIDEO

Iako se ni on ni Severina (44) nisu trebali pojaviti na ročištu, Milan Popović (50) ipak je došao na zagrebački Općinski građanski sud. Srpski milijarder traži da njihov sin Aleksandar (4) živi s njim i da mu pjevačica Seve plaća 3.500 kuna alimentacije, kao i da ga ona viđa samo od srijede do nedjelje.

Popović je pred sud došao 45 minuta ranije. Sam je sjeo u kafić iza zgrade suda na visoke stolice i naručio kavu. Ubrzo su mu se pridružile odvjetnicea Nataša Pećarević i Eleonora Katić, koju je odnedavno angažirao nakon što mu je Ljubica Matijević Vrsaljko vratila punomoć.

Galama u sudnici

Popović je na kavi djelovao opušteno. Čak je uspio zakasniti na početak ročišta zakasnio je nekoliko minuta. Severinin odvjetnik Dario Budimir pojavio se sa svežnjem spisa. 

Rasprava je počela burno. Iz sudnice se čuo povišeni ženski glas. Navodno je sutkinja Verica Nikić vikala na Popovićeve odvjetnice jer nisu na vrijeme donijele spise koje je tražila. Ubrzo su se strasti smirile i Popović je nakon toga smireno iznosio svoje argumente. Ročište je trajalo 40 minuta, a Popović je s odvjetnicama izašao nasmiješen. 

Kako doznajemo, Popović je protiv Severine i njenih ljudi pokrenuo 25 postupaka. Osim što se sudi s njom oko skrbništva, tužio je i njenog supruga Igora Kojića (28) za 42.770 kuna jer bivši nogometaš objavljuje slike njegova sina Aleksandra na društvenojoj mrežii. Protiv Sevina svekra Dragana Kojića Kebe (55) podnio je prekršajnu prijavu jer je, kako tvrdi, prije mjesec dana nevezanog u noći vozio Aleksandra nakon proslave rođendana pjevačice u Beogradu. 

Popović je tužio i njena menadžera Tomislava Petrovića za klevetu zbog izjave da je prijetio Severini i da je krivotvorio dječakovu putovnicu, no od tog je progona odustao.

Odustao od 308.000 eura

Od Splićanke i menadžera tražio je 308.000 eura jer je, kako je tvrdio, ulagao u nju i njenu karijeru. Između ostalog tvrdio je i da joj je kupovao donje rublje.

U tužbi je naveo da joj je plaćao rate kredita za stan, leasing za Touareg koji vozi, račune za mobitel, ali i šminku, kao i spotove koje je u to vrijeme snimala. Prijateljima se požalio da ne želi biti njezin bankomat. Isprva je izračunao da je na nju potrošio milijun eura, no dvije trećine duga joj je oprostio. Nakon jednog ročišta odustao je od 308.000 eura koliko je tražio od Severine i njena menadžera. 

No Popović je tužio i Severininu nećakinju Miju Popović (24), koja je živjela s njom u Zagrebu jer je studirala i povremeno čuvala Aleksandra. Milijarder je nećakinju tužio zbog objave na društvenoj mreži. Nakon što je izjavio da ne zna kako će sinu objasniti da mu mama ima kućni pornić, netko od njenih prijatelja napisao je 'kako ćeš sinu objasniti da si psihopat'.

Pogodio ga Sevin brak

Zbog toga je Popović tužio Miju, no tužba je, kako doznajemo, odbačena. Popović je zbog svojih problema sa Severinom pisao bivšem premijeru Zoranu Milanoviću, predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, Hrvatskom saboru, pravobraniteljici za djecu te pravobraniteljici za ravnopravnost spolova i Ministarstvu socijalne politike i mladih. Popović je Hrvatskoj odvjetničkoj komori prijavio Severinina odvjetnika Darija Budimira u Hrvatskoj, a u Srbiji njenu odvjetnicu Sanju Turlakov.

- Mislim da ne postoji nitko blizak Severini koga Popović nije tužio ili prijetio tužbom. Broj tužbi se povećava posebno otkad se Severina udala za Igora, pa pretpostavljam da ga je to jako pogodilo. Sve tužbe do sada je izgubio, što dokazuje da navodi koje plasira u medijima i u tužbama ne stoje - komentirao je Severinin menadžer Tomislav Petrović mnoštvo sporova koje je protiv pjevačice pokrenuo Popović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti