Obavijesti

Show

Komentari 239

Tvoje lice zvuči poznato: Mario Petreković pobjednik je showa

Tvoje lice zvuči poznato: Mario Petreković pobjednik je showa
39

Bio je Beyonce, Jim Morrison, Tina Turner, Alka Vuica, Dino Dvornik, R. Martin, Doris Dragović, L. Richie, Let 3 i Maroon 5. Pobjedu je odnio kao Bruno Mars

VIDEO

Nakon dvanaest tjedana proživljenih u dvanaest različitih likova, izvanrednih izvedbi, pohvala i aplauza, sada već okrunjeni kralj transformacija dokazao je kako je apsolutni profesionalac improvizacija, a prema riječima Sandre Bagarić jedan veliki trezor pun talenata.

- Nije šala, nije farsa - Mario dolazi s Marsa - rekao je Goran Navojec ponesen adrenalinom finalne emisije.

Bila šala ili farsa, Mariova lakoća imitacije, njegova samouvjerenost i zavodljivost na pozornici zasigurno su glavni elementi koji su pridonijeli pobjedi.

Nova TV

Tomo in der Muhlen nije bio samo impresioniran Marievom izvedbom u finalnoj emisiji, već se osvrnuo na sve njegove nastupe.

- Element gdje si totalno u karakteru po tjedan dana dok ne dođe sljedeći, definitivno pokazuje tvoju energiju, volju, želju i žar i to se na kraju vidi u svemu što izvodiš - zaključio je Tomo.

Nova TV

Premda mu je dodijelila za izvedbu najmanje bodova, Severina mu je poručila da bez obzira što uđe u lik ima jaku osobnost i zato je tako dobar.

Kako je izjavio, prije ovog showa, Mario nije ni sam bio svjestan što sve može sa svojim glasom, a posebice su ga iznenadile transformacije u ženski spol.

- Uživao sam biti žena - rekao je.

U ime Nove TV, Mario je donirao 40 tisuća kuna koje je otišlo u udrugu Društva osoba s invaliditetom 'Zvijezdice' iz Gunje.

Ukupan zbroj bodova

Glasovanje je išlo po principu da se svi dosadašnji bodovi brišu, a finalistima se dodjeljuju startni, pa su tako Giulianu koji se nakon 11. emisije našao na četvrtom mjestu  pripojena četiri startna boda, Baby Dooksu pet, Vandi šest a Mariu sedam. Glasovao je žiri, glasovali su kandidati a finalna ljestvica pokazala je sljedeće bodove: Mario Petreković 76, Vanda Winter 51, Giuliano 46 te Baby Dooks 45 bodova.  

Vanda opet oduševila

Dobitnicu sedam Grammyja, Rihannu, utjelovila je Vanda Winter s pjesmom S&M. Vandin nastup kao neobuzdane američke zvijezde impresionirao je žiri. 

Nova TV

- Spakiraj kofere i odi negdje van i napravi svjetsku karijeru jer ti si čudo - rekla joj je oduševljena Sandra.

Giuliano kao Lenny

U finalne je ušao kao pobjednik iz predfinalne emisije s pjesmom Mambo no.5., u finalnoj emisiji Giuliano je utjelovio legendarnog Lennyja Kravitza s pjesmom „Are You Gonna Go My Way“. 

Nova TV

- Ja sam primijetila taj eros i da postoji ovakav jedan Lenny kod nas, ja bi sigurno bila njegova groupies - Severina je poručila Giulianu. 

'Nešto najslađe na televiziji'

S imidžom djevojke iz susjedstva, Katy Perry, koja hara top listama,  nastupio je Baby Dooks. Posljednji svoj nastup u showu s pjesmom „California Gurls“ pamtit će po Severininim riječima da ništa slađe od njega večeras nije vidjela na televiziji otkad ona postoji.

Nova TV

Gledatelje pred malim ekranima zabavili su Ronald Braus i Jasna Palić Picukarić kao Dino Merlin i Ivana Banfić s duetom „Godinama“ te Andrea Andrassy i Minea kao grupa Wham otpjevavši po posljednji put na pozornici svevremensku pjesmu „Last Christmas“.

Nova TV

U drugoj emisiji su oduševili svojim nastupom kao hit grupa – Milli Vanilli, a gledateljima ispred malih ekrana ovaj voditeljski dvojac pripremio je pravu poslasticu u finalima. Rene Bitorajac kao John Travolta te Igor Mešin kao Olivia Newton John otpjevali su pjesmu iz kultnog filma 'Briljantin' te tako sve oduševili svojom plesnom koreografijom. 

Nova TV

Nakon što je preko 500 sati učio kandidate plesnim koracima i zahtjevnim koreografijama, s pjesmom Jingle Bell Rock u ulozi Grincha na pozornici je nastupio i koreograf Igor Barberić.

Nova TV

- Ovo je bio jedan fantastičan put. Mislim da je show otišao dalje nego što smo očekivali - zaključio je za kraj Tomo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 239
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija