Obavijesti

Show

Komentari 1

'Tvoje lice zvuči poznato': Prva epizoda showa ove nedjelje

'Tvoje lice zvuči poznato': Prva epizoda showa ove nedjelje
9

Giuliano je nasumičnim odabirom dobio zadatak utjeloviti legendarnog Mišu. Iako je poželio dobiti nekog s domaće estrade, priznaje da je ovo ipak veliki izazov

VIDEO

U prvoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' vidjet ćemo sjajne transformacije natjecatelja showa pa ćemo tako ove nedjelje vidjeti Joea Cockera, Britney Spears, Dolly Parton, Mrleta, Lanu del Rey, Toma Jonesa, Joleta i Mišu Kovača.

Ususret svom prvom nastupu u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' Giuliano je izjavio: 

- Obožavam se dobro provoditi i zezati, ovo mi je idealna prilika da pustim sve kočnice. Glazba mi je velika ljubav u životu. Što se tiče pjevanja mislim da ću morati dosta manje raditi pa ću imati više vremena za ostalo, ples, glumu, imitaciju…Što se tiče plesa, tu će biti čupavo. Bit će i smijeha i suza - rekao je Giuliano. 

Giuliano je nasumičnim odabirom dobio zadatak utjeloviti legendarnog Mišu Kovača. Iako je poželio dobiti nekog s domaće estrade, priznaje da je ovo ipak veliki izazov za njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Iako su mi svi rekli blago tebi, mislim da to nije baš tako lako, Mišo je živuća legenda, mislim da sam dobio težak zadatak - zaključio je Giuliano. Sa Giulianom je prije nastupa na vokalnom izričaju radila mentorica i članica žirija Sandra Bagarić te Ivana Husar Mlinac koje su pomogle poznatom pjevaču da utjelovi Mišu Kovača i bez greške otpjeva Mišinu pjesmu ''Dalmacija u mom oku''.  Hoće li žiri i publika pasti u trans nakon što vide ''novog'' Mišu Kovača vidjet ćemo u prvoj epizodi showa.

'Ako ovo preživim, dobro je'

Jasna Palić Picukarić je uvela dašak countryja u show izvedbom pjesme  ''Jolene'' od Dolly Parton. 

- Znam da je imala bujno poprsje i veliku frizuru. Ako ovo preživim, dobro je - izjavila je Jasna na pjevačkim treninzima ususret svojem prvom nastupu u showu.

Petreković će utjeloviti Mrleta iz Let 3

Mario Petreković sebe opisuje kao visokog, zgodno plavog i neprivlačnog, a želja mu je utjeloviti visoku osobu. No ovaj put vidjet ćemo ga kao brkatog, dlakavog i jedinstvenog Mrleta iz Let 3. 

- Muči me kontrola izdaha, udahnuo sam na probi i zaboravio sam izdahnuti – izjavio je Mario ususret prvom nastupu na kojem je izveo pjesmu ''Profesor Jakov''. Hoće li Mario pomesti konkurenciju metlom ili svojom izvedbom tek ćemo vidjeti. Svi članovi žirija i voditelji neće moći odoljeti da se i oni malo transformiraju pa su svoje komentare dali s brkovima na svom licu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom