Obavijesti

Show

Komentari 14

Tvrdila da je žrtva, pa priznala: 'Gađala sam Deppa loncima...'

Tvrdila da je žrtva, pa priznala: 'Gađala sam Deppa loncima...'
13

'Otišao sam, ne mogu prihvatiti činjenicu da se fizički zlostavljamo i da će toga biti još i još. To će završiti loše, nasmrt se bojim', čuje se i Depp. Amber zatim priznaje da je supruga gađala vazama, tavama i loncima

VIDEO

Britanski The Daily Mail dokopao se audiosnimke iz 2015. godine na kojoj se jasno čuje kako glumica Amber Heard (33) priznaje da je fizička nasrtala na bivšeg supruga Johnnyja Deppa (56).

Disney

Očito je kako je u to vrijeme bivši bračni par pokušavao riješiti probleme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:04

- Lupala sam ti, nisam te udarala, lupala sam te. Ne znam kakve sam pokrete imala, ali dobro si, nisam te ozlijedila - čuje se na snimci Amber koja u nastavku Johnnyja naziva djetetom te mu poručuje da odraste i da je 'piknuo životinju'. Snimku u trajanju od dva sata snimila je Amber, no još uvijek nije poznato kako je ona dospjela u medije.

Cast member Amber Heard and husband Johnny Depp pose during the premiere of the film "The Danish Girl," in Los Angeles

- Otišao sam sinoć, jer ne mogu prihvatiti činjenicu da se fizički zlostavljamo i da će toga biti još i još. To će završiti loše i rekao sam ti već jednom, dušo, nasmrt se bojim, jer mi smo trenutno scena zločina - čuje se i Depp. Amber zatim priznaje kako je supruga gađala čime je stigla - bocama, vazama, tavama i loncima.

- Ne mogu ti obećati da opet neće biti ovako. Bože, nekad se tako razljutim da potpuno izgubim glavu - zaključuje Amber.

The Art of Elysium 11th Anniversary - Los Angeles

Inače, Depp je zbog nasilne supruge nekoliko puta završavao u bolnici s modricama, krvav te s opušcima cigareta po sebi, dok je ona javno vrlo vokalna u borbi protiv nasilja nad ženama te za ženska prava.

Osim toga, plavokosa glumica prva je predala papire za razvod braka od 15 mjeseci, a na sudu je pokazala i fotografije svojih modrica te iščupane kose tvrdeći kako joj je to napravio upravo Johnny, kad bi bio pijan ili nadrogiran. Također, tvrdila je kako se često znam sam ozlijediti tijekom svađa kada bi bio pod utjecajem nečega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never let a boot get in the way of your dreams.

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

S druge strane, on je tvrdio kako laže i kako je modrice crtala sama, a i njegovu obranu stale su i njegove bivše partnerice Vanessa Paradis (47) i Winona Ryder (48).

- Gospođica Heard nije žrtva obiteljskog nasilja, ona je počinitelj -  jednom je prilikom istaknuo Johnny koji je bivšu suprugu tužio  za klevetu te traži od nje odštetu od 50 milijuna dolara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga