Show

Komentari 23

Twerkerica Sarah drži online poduke: Guzotres preko mreže

Twerkerica Sarah drži online poduke: Guzotres preko mreže

Prije korone je vatrena Vukovarka stalno imala nastupe po klubovima, a sada priznaje da joj je trebala pauza i da nije ni shvatila to dok sve nije stalo zbog pandemije

Sarah Seifert (21) poznata je javnosti kao natjecateljica iz Supertalenta. Oduševila je prije četiri godine u tom showu kada je pokazala umijeće twerkanja. Očarala je sve osim Martine Tomčić (45), koja se zgražala nad njezinim nastupom. Sarah je otada plesala u više spotova, snimala razne kampanje, a imala je i grupu koju je učila plesati.

POGLEDAJTE VIDEO: Sarah je zamijetio i Sean Paul

Kako je sada korona svima pomrsila planove pa su dvorane zatvorene i plesa nema, Sarah se morala snaći na drugi način. Već otprilike mjesec dana drži privatne online poduke twerkanja i sve zainteresirane dame joj se mogu javiti, kaže. 

- Rješavamo tu njihovu nesigurnost, dobivaju samopouzdanje. Cure koje sada učim podučavam preko videopoziva, svaki dan osim nedjelje po 45 minuta. Ne žalim ih preforsirati, bilo bi naporno da smo odmah počeli sa dva sata treninga. Ovako stalno nauče neki novi pokret, polako ulaze u štos i opuštene su - priča nam. 

Nikad joj nije palo na pamet da bi bilo moguće realizirati online twerkanje, ali korona je pokazala da se dosta toga može uz pomoć moderne tehnologije. 

- Teško bi bilo plesati s maskom, tako da je curama ovo super. Doma su, čujemo se, plešemo i ne moraju nositi masku - ističe Sarah koja ima dosta ponuda za snimanja videospotova, ali zbog epidemioloških razloga je već dosta njih odbila. Prije korone stalno je imala nastupe po klubovima, a sada priznaje da joj je trebala pauza i da nije ni shvatila to dok sve nije stalo zbog pandemije. 

- Trebalo mi je mira. Sada radim na sebi, prenosim znanje curama i nema presinga jer sam sam svoj gazda. Dogovorim se s djevojkama kada nam najbolje odgovara da se čujemo za poduke i to je to - govori. Jedva čeka da se sve vrati u normalu kako bi mogla putovati. 

Njezino mrdanje guzom svidjelo se i glazbeniku Seanu Paulu (47) koji je ljetos na društvenim mrežama podijelio njezin video twerkanja. Vukovarki je to bila itekako dobra reklama. 

- Kada sam vidjela da je objavio moju snimku bila sam sretna i ispunjena. Njegovu glazbu slušam godinama unazad i mogu reći kako je ovo ispunjenje mojih snova - priznala nam je prošle godine ushićena Sarah i otkrila da su u kontaktu te da samo čeka bolju epidemiološku situaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA SA SEIFERT

 

Najčitaniji članci