Show

Komentari 28

Twerkerica iz 'Supertalenta' je pozirala u grudnjaku na krevetu

Twerkerica iz 'Supertalenta' je pozirala u grudnjaku na krevetu

Kome se još spava kada imam tebe pored sebe?, napisala Sarah u opisu atraktivne fotografije na kojoj je pozirala u bijelom grudnjaku. Sarah često pratitelje 'časti' provokativnim kadrovima

Sarah Seifert (21) iz Vukovara prije četiri se godine natjecala u 'Supertalentu', kada je pokazala umijeće twerkanja. Time je šokirala članicu žirija Martinu Tomčić (45), no prikupila je velik broj pratitelja na društvenim mrežama. Njih 75 tisuća sada redovito časti provokativnim fotografijama.

POGLEDAJTE VIDEO: Sarah Seifert zapela je za oko Seanu Paulu

Nedavno je objavila fotografiju iz kreveta, a na sebi je imala bijeli grudnjak.

- Kome se još spava kada imam tebe pored sebe? - napisala Sarah u opisu atraktivne fotografije. 

Prisjetimo, Tomčić je nakon Sarinog nastupa u 'Supertalentu' rekla kako to nije materijal za show koji se emitira u 20 sati navečer te da twerkanje smatra 'pozivom na parenje'. No ostali članovi žirija podržali su njezinu vještinu. 

Čini se kako se njezino twerkanje svidjelo svjetskom glazbeniku Seanu Paulu (48) koji je prošle godine na društvenim mrežama podijelio njezin video.

- Kada sam vidjela da je objavio moju snimku bila sam sretna i ispunjena. Njegovu glazbu slušam godinama unazad i mogu reći kako je ovo ispunjenje mojih snova - rekla je tada ushićena Sarah za 24sata

Najčitaniji članci