Obavijesti

Show

Preminuo otac pjevačice Adele: 'Nadao se da će se pomiriti'

Preminuo otac pjevačice Adele: 'Nadao se da će se pomiriti'
4

Danas je obitelj Marka Evansa, Adelinog oca, objavila da je umro nakon više od 7 godina borbe s rakom debelog crijeva. On i Adele nisu se uspjeli pomiriti prije smrti

VIDEO

Mark Evans, otac pjevačice Adele (33) preminuo je od posljedica raka debelog crijeva, bez da je uspio izgladiti odnose s kćeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pjevačica pokazala liniju: Staru Adele si sakrila, gdje je nestala? 01:00

Njihov odnos uvijek je bio pun problema, što je započelo kad je Mark odlučio ostaviti trogodišnju Adele i njezinu majku Penny Adkins, čije prezime pjevačica koristi.

Evans se nadao da će se uspjeti pomiriti, no to nažalost nije doživio.

- Unatoč svemu, Adele je uzrujana - rekao je izvor za The Sun

U svojim ranijim intervjuima, Adele je govorila kako ga ne mrzi, ali kako je njezina slava rasla, tako je rastao i animozitet.

Evans je stvari pogoršao u 2011. godini kad je dao intervju, što se nije svidjelo Adele ni njezinoj majci. Naime, tada je rekao da pjevačica ima problema u pronalasku ljubavi zbog nerješenih problema u vezi napuštanja.

Liječnici konačno potvrdili uzrok smrti britanskog princa Philipa
Liječnici konačno potvrdili uzrok smrti britanskog princa Philipa

Dvije godine nakon toga, otkrio je kako boluje od raka debelog crijeva i rekao da se boji kako nikad neće upoznati unuka Angeloa (8).

Mark je nekoliko puta rekao da su se on i kći pomirili, što bi Adele zatim opovrgavala. Njezin najsnažniji javni istup protiv oca dogodio se 2017. godine, kad je u svom govoru na dodjeli Grammy nagrada rekla kako ne voli svog oca i da joj je menadžer očinska figura.

- Bio sam grozan otac baš onda kad me trebala - priznao je jednom prilikom.

U vrijeme kad je napustio obitelj, imao je problema s alkoholom i dnevno bi pio dvije litre votke i otprilike sedam rundi piva. Takav život vodio je gotovo tri godine i rekao mu ni samom nije jasno kako je preživio.

Njegova najveća želja bila je da popravi odnos s kćeri i bude "normalan djed" njezinoj djeci. Zbog raka morao je odustati od svoje karijere vodoinstalatera i živio je vrlo skromno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin