Obavijesti

Show

Komentari 55

U braku prije dvadesete: Njima se u mladosti baš jako žurilo...

U braku prije dvadesete: Njima se u mladosti baš jako žurilo...
13

Sa 16 se, glumica i model, Milla Jovovich (42) udala za četiri godine starijeg Shawna Andrewsa. Brak im nije potrajao jer ga je njezina majka poništila nakon samo dva mjeseca

VIDEO

Mnoge hollywoodske zvijezde 'uplovile' su u bračnu luku vrlo mlade. Neke od njih su se 'prevarile' s odabirom, dok je nečiji brak potrajao duže vrijeme.

3rd Annual Make Equality Reality Gala - LA

Melanie Griffith (60) upoznala je Dona Johnsona (68) kad je imala 14 godina, a do 18-e je pričekala s udajom. Tada im je brak trajao samo šest mjeseci, ali 13 godina poslije ponovno su se vjenčali i dobili kćer, glumicu u filmu 'Pedeset nijansi sive', Dakotu Johnson (28). Par se razveo 1995. 

Reality zvijezda Kim Kardashian (37) također je jedna od njih. S 19 godina se udala za glazbenog producenta Damona Thomasa (48) u Las Vegasu. Brak je trajao tri godine, a nakon toga je bila udana 72 dana za Krisa Humphriesa (33). Trenutno je u braku s reperom Kanye Westom (41). 

web

Američka filmska diva Ava Gardner, koja je preminula u 68. godini života, udala se sa samo 17 godina za filmsku zvijezdu Mickeya Rooneya, koji je preminuo s 94. Brak je trajao samo godinu dana i, navodno, mučili su se s njegovom nevjerom i ljubavnim aferama. 

PA/Pixsell

Glumica u seriji 'Dr. House', Olivia Wilde (34), imala je 19 godina kad se udala za talijanskog princa Tao Ruspolija (43). Vjenčanje se održalo u tajnosti, u napuštenom školskom autobusu. Brak je trajao osam godina. Wilde je trenutno zaručena za glumca Jasona Sudeikisa (42) s kojim ima dvoje djece. 

Demi Moore (55) također je bila mlada nevjesta. Sa 17 se vjenčala s 'rokerom' Freddy Mooreom (67) čije je prezime zadržala sve do danas. Taj joj je brak trajao četiri godine. Nakon toga, bila je u braku s Bruce Willisom (63) trinaest godina i Ashtonom Kutcherom (40) osam godina.

DPA/Pixsell

Sa 16 se, glumica i model, Milla Jovovich (42) udala za četiri godine starijeg Shawna Andrewsa. No, brak im nije potrajao jer ga je njezina majka poništila nakon samo dva mjeseca. Milla je trenutno u braku sa scenaristom i redateljem Paulom Andersenom (40) s kojim ima i dijete. 

Twitter

Courtney Stodden (23), pjevačica, model i glumica, udala sa samo 16 godina za 25 godina starijeg glumca Douga Hutchinsona (58). Brak im je bio obilježen s puno svađa, prekida i pomirbi, da bi naposljetku, Courtney ove godine predala zahtjev za razvod. 

Glavni glumac filma 'Sam u kući', Macaulay Culkin (37) imao je 17 kada je oženio glumicu Rachel Miner (37). Razveli su se nakon dvije godine braka. Culkin je nakon toga bio u vezi s Milom Kunis osam godina. 

Screenshot

Američka glumica i model Marilyn Monroe, koja je preminula u 37. godini života, prvi put je prošetala do oltara kada je imala 16. Udala se za susjedinog sina, Jamesa Doughertyja, s kojim je bila u braku četiri godine. Nije poznato jesu li bili u vezi prije nego što su se vjenčali ili je taj brak 'sredila' njezina starateljica da se Marilyn ne bi vratila u sirotište.

PA/Pixsell

'Charliejev anđeo' zaručio se čak tri puta prije dvadesete. Drew Barrymore (43) je, s 19 godina, svoje treće zaruke pretvorila u brak. Udala se za vlasnika bara u Los Angelesu, Jeremyja Thomasa. Brak je trajao dva mjeseca. 

wikipedia.org

Britansko-američka glumica Elizabeth Taylor, koja je preminula u 79. godini života, imala je loš odnos s majkom i htjela je 'pobjeći' od njezine kontrole. Udala se u 18-oj za Conrada Hiltona Jr., koji je preminuo s 42. Bili su u braku godinu dana, a nakon toga se udala još sedam puta, od kojih dva puta za Richarda Burtona.

Bo Derek (61), američka glumica i manekenka, udala se sa 16 za Johna Dereka koji je tada 'gazio' četrdesete. Njihov brak je trajao sve do njegove smrti u 71. godini života. Bo je trenutno u vezi s Johnom Corbettom (57). 

VIDI OVO: 10 stvari koje će uništiti dobar seks.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao