Obavijesti

Show

Komentari 18

U brzini: Milena Dravić i Dragan Nikolić na pauzi za ručak su skoknuli do općine i vjenčali se

U brzini: Na pauzi za ručak  su skoknuli do općine i vjenčali se
11

Milena Dravić preminula je sinoć u 79. godini, a razbolila se nakon smrti Dragana Nikolića. Voljenog supruga upoznala je na filmu, a njegov odlazak nikad nije prežalila

VIDEO

Bez njegova osmijeha za dobro jutro i bez podrške da izdržimo još jedan dan, sa svim njegovim nepredvidivostima, a ne gubeći vjeru u život i ljude, ljubav..., ništa više nije isto. Niti može biti. Nedostaje mi i naša svakodnevica, kad smo stajali na stepenicama, kad bih osjetila nježnu ruku na svojem ramenu, zagrlila ga. I ono kratko: ‘Ćao, vidimo se, volim te’, rekla je Milena Dravić prije nekoliko mjeseci, prisjećajući se pokojnog supruga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:43
Napustila nas je Milena Dravić: Glumica preminula u 79. godini
Napustila nas je Milena Dravić: Glumica preminula u 79. godini


Glumačka diva preminula je noćas u 79. godini. Teška bolest zahvatila ju je nakon smrti njezina supruga Dragana Nikolića. Gagu nikad nije preboljela.

Nikad nije preboljela Dragana: Život bez njega nije joj bio isti
Nikad nije preboljela Dragana: Život bez njega nije joj  bio isti

Milena i Dragan upoznali su se 1969. na snimaju filma 'Horoskop'  Milena je već tada uživala veliku popularnost, bila je jedna od najvećih zvijezda Jugoslavije, a Nikolić se još uvijek borio za svoje mjesto, bio mu je to tek četvrti film.

Vjenčali su se 1971. godine u pauzi snimanja.

24sata

- Snimali smo u Zvezdarskoj šumi, dramu Duška Radovića 'Kako su se voljele dvije budale'. Kad nam je redatelj Aca Đorđević dao slobodno vrijeme za ručak, Dragan i ja smo skoknuli do Općine Vračar da se vjenčamo. Tako je bilo, vjenčali smo se u pauzi za ručak - ispričala je jednom prilikom Dravić.

Nikolić je rekao da ga je Milena osvojila svojom neposrednošću i normalnošću, usprkos velikoj popularnosti koju je već tad uživala.

- Bilo nas je petorica momaka koji su igrali velike uloge, a ona je igrala jedinu žensku ulogu u filmu. Na snimanju smo se sprijateljili. Bilo je to jedno veliko druženje, a kasnije se rodila ljubav - ispričao je glumac.

Kad joj je prišao, prepričavao je, imao je utisak da mu je to stara školska prijateljica koju dugo nije vidio ili neka djevojka iz kraja koju je poznavao cijeli život. 

- Bez obzira na to što je Milena, kad smo se upoznali, radila mnogo više nego ja i bila popularnija, nikakva ljubomora kod nas ne postoji, jer smo oboje radili dovoljno. Imali smo paralelne i podjednako uspješne karijere, nikad nije bilo poslovne zavisti - opisivao je Dragan njihov odnos.

Iako je, priznao je glumac, bilo razloga da se razvedu, ljubav je uvijek bila jača od tog.

- Smatram da je najlakše nešto presjeći i završiti, mnogo je teže boriti se. Ponekad i mala svađa može osvježiti dan. Ponekad je potrebno biti i ljubomoran jer je i to jedan od pokazatelja ljubavi, samo što ja nisam to pokazivao. Što se nekih svađa tiče, Milena je uvijek bila glasnija, ali je i brže praštala - tvrdio je Gaga.

Glumački par proslavio se i showom 'Obraz uz obraz' koji se emitirao od 1972. do 1974. Ukupno su snimili 18 epizoda, a show je bio koncipiran kao kombinacija skečeva i glazbenih brojeva.

Par nije imao djece.

- Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo djecu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu djecu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu nećakinju Ivu. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće cijeli naš svijet - ispričao je Nikolić.

Milena i Dragan u braku su bili 45 godina, a razdvojila ih je njegova smrt.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao