Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
20 komentara

U centru Zagrebu se otvorio 'Papa's', pravi American bar

Ako želite uživati u sočnom zalogaju ili gutljaju na jednoj od najljepših lokacija i terasa u samom centru grada Zagreba, Papa's je mjesto koje se ne zaobilazi

PR fotografije
Foto: PR fotografije

U ponedjeljak se u centru Zagreba, na lokaciji Tuškanac 1, otvorio pravi American Bar naziva "Papa's". Papa's predstavlja American Bar kao mjesto koje zadovoljava svakodnevnu potrebu za opuštenim druženjem. Je li to druženje poslovno ili obično "dokoličarenje" uopće nije bitno. Interijer Papa'sa je u pravom američkom stilu. Zidovi su prepuni fotografija iz hollywoodskih filmskih klasika, najpoznatijim američkim i svjetskim glumcima, glazbenicima, sportašima, ali i znanstvenicima. Tako je uz npr. Elvisa, Gunsa, Marilyn Monroe, Notorious B.I.G.-a, Al Pacina, Samel L. Jacksona, Dražena Petrovića i LeBrona Jamesa, moguće vidjeti i fotografije Nikole Tesle.

Okusite pravi američki burger ili svježu salatu u tuškanskom hladu! Papa's je  predviđen za sve one koji uživaju u gutljaju pomno odabrane i rashlađene pive ili slasno spravljenog koktela. Sve to prate raze vrste burgera, sendviča i salata koji u američkom meniju dnevne prehrane žele napredovati od obične barske hrane. 

Ako želite uživati u sočnom zalogaju ili gutljaju na jednoj od najljepših lokacija i terasa u samom centru grada Zagreba, Papa's je mjesto koje se ne zaobilazi.

Naši partneri pišu
Message