Obavijesti

Show

Komentari 0

U emisiju dolaze supružnici iz prošle sezone te slastičarka

U emisiju dolaze supružnici iz prošle sezone te slastičarka
1

U novoj sezoni showa kuhat će pet timova koji su gledateljima poznati otprije te će se pripremati slane i slatke delicije, koje svi vole vidjeti na blagdanskom stolu

VIDEO

Božićno izdanje RTL-ova kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' uskoro počinje. Poznati su prvi kandidati koji će gledatelje zabavljati ovih blagdana. Prvi, od ukupno pet timova, je tim LA PARENZANA, kojeg čine Vladimir Pantović (63), Branka Pantović (64), Sanja Grahek - Buršić (39) i Zlata Katana Martić (62) iz Poreča.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:26

Supružnici Vladimir i Branka sudjelovali su u trećoj sezoni RTL-ova kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' te im je iznimno drago što će sada imati priliku žiriju pokazati sve što su u međuvremenu naučili. Oboje su strastveni kuhari i veliki gurmani, a Brankina je riječ uvijek zadnja u kuhinji, ali i izvan nje.

No u božićnoj će emisiji ovim Istrijanima u pomoć priskočiti i njihova kuma Zlata te kumče Sanja. Zlata se često druži i kuha s Pantom i Brankom tako da im neće biti problem natjecati se zajedno jer su već dobro uigrana ekipa, a Sanja će biti glavna zadužena za pripremu deserta. Naime, ona je po zanimanju slastičarka koja pečenje torti i kolača ima u malom prstu.

Žiri 3,2,1 kuhaj!: Na Božić se može i bez ručka, ne i familije
Žiri 3,2,1 kuhaj!: Na Božić se može i bez ručka, ne i familije

U u božićnom izdanju emisije sva jela ocjenjivat će dobro poznati trio - Željka KlemenčićIvan Pažanin Tomislav Špiček koji do zadnjeg trena neće znati tko su kandidati i što su im pripremili.

Uz blagdanske delicije, i studio emisije 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' bit će prikladno ukrašen te će svi na setu, ali i pred malim ekranima, imati osjećaj da je Božić stigao.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin