Obavijesti

Show

Komentari 114

U harem dolazi Firuze, osvojit će srce sultana i uništiti Hurem

U harem dolazi Firuze, osvojit će srce sultana i uništiti Hurem
5

Fatalnu Firuze utjelovila je turska glumica Cansu Dere (32) , hrvatskim gledateljima poznatija po ulogama Ejšan iz TV serije 'Ezel' i Sile iz istoimene serije

VIDEO

Huremina sreća bit će kratkog vijeka. Iako je postala vladaricom harema, sudbina je umiješala svoje prste i uništila joj toliko željeni mir dolaskom nove robinje u Topkapi palaču. Naime, zanosna i vrlo tajanstvena Firuze svojom će ljepotom i svježinom oduzeti dah i osvojiti srce sultana Sulejmana, a time uništiti Hurem. Harem Sulejmana Veličanstvenog ponovno će osvježiti egzotika, strast i požuda jer na dvor dolazi nova robinja koja će sultanu pomutiti razum i unijeti velik nemir u život sultanije Hurem. Nakon što je preživjela napad na brod u blizini Perzijskog zaljeva, mlada i vrlo atraktivna djevojka pod imenom Firuze postala je jedna od mnogih robinja osmanskog gusara koji ju je namjeravao prodati na tržnici roblja u Istanbulu. Spletom okolnosti, ova Sirijka prodornih smeđih očiju nađe se u haremu u Topkapi palači, gdje će provoditi dane kao sluškinja malenim prinčevima i princezama.

Međutim, sultanije Hatidže i Mahidevran prepoznale su Firuzinu ljepotu te potaknute osvetom protiv Hurem, predstavile egzotičnu ljepoticu sultanu Sulejmanu na plesnoj zabavi priređenoj njemu u čast. Nova dvorska konkubina svojom će izuzetnom ljepotom, gracioznošću i profinjenošću u vrlo kratkom vremenu zadiviti i zavesti sultana te tako postati Huremina najveća suparnica ikad jer je Firuze do Sulejmanovog srca došla istim putem kao i ona.

Fatalnu Firuze utjelovljuje turska glumica Cansu Dere, hrvatskim gledateljima poznatija po ulogama Ejšan iz TV serije 'Ezel' i Sile iz istoimene serije iz 2006. godine. Iako je vrhunski profesionalac i izuzetna glumica, Dere se za potrebe ove uloge morala posebno pripremati. Tako je nekoliko tjedana istraživala povijesne knjige i zapise iz 16. stoljeća u kojima je tražila detalje koji bi joj pomogli da se što bolje uživi u svoj lik, naučila je svirati harfu, plesati te recitirati ionako tešku osmansku poeziju, s obzirom da se lik Firuze razlikuje od svih dosadašnjih robinja, pa čak i od same Hurem.

Dere je prihvatila ulogu tri mjeseca prije početka snimanja treće sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pratila sam seriju na televiziji. Zanimalo me kako izgleda jer svi pričaju o njoj u superlativima – najraskošnija, najprodavanija serija, strastvena… Redatelji Yağmur i Durul Taylan te producent Timur Savci nazvali su me jedan dan i pitali želim li glumiti u trećoj sezoni, i to novi lik koji će imati velik utjecaj u seriji i oko kojeg bi se mogla podijeliti mišljenja gledatelja. Naravno da sam pristala. Oduvijek mi je bila želja raditi s braćom Taylan i još k tome na tako uspješnom projektu, tako da odbijanje nije bilo moguće - rekla je 32-godišnja glumica.

Dolazak nove konkubine u harem zaintrigirao je i tursku javnost. Gledanost serije 'Sulejman Veličanstveni' naglo je porasla jer su svi htjeli vidjeti kako Cansu Dere pleše u krilu glumcu Halitu Ergencu. Iako im suradnja u seriji 'Sulejman Veličanstveni' nije prva (glumili su zajedno u filmu 'Gorčina ljubavi' iz 2009.), turski mediji opasno su se zagrijali kada se na ekranu pojavila scena njihovog poljupca, aludirajući da Halitova supruga Berguzar Korel sigurno puca od ljubomore.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju