Show

Komentari 0

U petak Cafe samo u 24sata! Ivana Mišerić kao holivudska diva, ovakvu je još niste vidjeli

U petak Cafe samo u 24sata! Ivana Mišerić kao holivudska diva, ovakvu je još niste vidjeli

Intervju s najzgodnijom radijskom zvijezdom, s glumcem Ozrenom Grabarićem, o tome zašto je Instagram uklonio plakat Pedra Almodovara te ponajboljim novim serijama... sve to, i još puno više, u novom broju najboljeg TV magazina u povijesti Hrvatske

Još u školi učiteljica joj je rekla da će biti radijska voditeljica. Novinarsku karijeru je počela na televiziji, ali neodvojiv dio života Ivane Mišerić (36).

Zageb: Radijska voditeljica Ivana Mišerić

Ispred našeg objektiva s takvom se lakoćom transformirala u holivudsku ikonu Audrey Hepburn te nam ispričala kako je nakon bolnoga gubitka mame pronašla utočište u naručju Istrijana, kako će izgledati ovogodišnji blagdani u njezinu domu, zašto ne donosi novogodišnje odluke te vidi li se u radijskom novinarstvu do kraja života...

POGLEDAJTE VIDEO:

Kazališnoga glumca Ozrena Grabarića od 19. prosinca gledamo u hrvatskoj 'Crnoj Guji' - 'Mrkomiru Prvom'. Otkrio nam je sve kako su mu 'smjestili' ulogu smutljivca i zašto se iz Barcelone vratio u Hrvatsku.

Ozren Grabaric

U vremeplovu se prisjećamo Marine Nemet. I 11 godina nakon njezina odlaska o zvijezdi jugoslavenske kinematografije u glumačkim se krugovima rado govori.

storyeditor/2021-12-06/PXL_100619_2567.jpg

Donosimo i sve o hit-serijama 'Zatvor', 'Postaji 11', a groznica zbog novog 'Spider-Mana' trese svijet jače od pandemije.

Tu je i najveći tjedni TV vodič, sve o popularnim sapunicama, streaming i kino hitovima. Samo u Cafeu, u petak na svim kioscima uz 24sata.

POGLEDAJTE NOVI KEREKESH SHOW: NOVONORMALNI DJED MRAZ

Najčitaniji članci