Obavijesti

Show

Komentari 0

U petak u Sirupu: Rave'nRoll predstavlja vam Horacia Cruza

U petak u Sirupu: Rave'nRoll predstavlja vam Horacia Cruza
3

Rave'N'Roll po prvi put u Zagreb dovodi techno DJ-a i producenta koji će sigurno "zapaliti" Zagrebačku rave scenu u petak, 15. veljače

VIDEO

Ako je voda sastavni dio života na Zemlji, tada je i dobar party neizostavni dio života svakog tko se smatra raverom, clubberom, partijanerom ili glazbenim sladokuscem s istančanim "nepcem" odnosno bubnjićima za elektronsku glazbu. Pa ako je već tako, možemo ustvrditi i da je Rave'N'Roll  važan dio jedne takve jednadžbe jer svojom konstantnom ponudom kvalitetnog techno sadržaja podiže i kvalitetu same zagrebačke scene pa i mnogo šire, te zadovoljava apetite ravera koji svojom podrškom jasno daju R'N'R ekipi na znanje da rade dobar posao.

Nema iznimki i odstupanja od kvalitete! Tako i ovog puta Rave'N'Roll organizacija po prvi put u Zagreb dovodi techno DJ-a i producenta koji će sigurno "zapaliti" Zagreb i njegovu rave scenu na tu jednu posebnu večer; u petak, 15. veljače, u klubu Sirup. Dame i gospodo raveri, pripremimo se, zagrijmo i budimo kao jedan na flooru, jer nam u goste iz Španjolske dolazi "Horacio Cruz".

Nešto o dotičnom gospodinu i gostu večeri, Horacio Cruz-u. - Što reći nego da se radi o čovjeku koji se još od 1997. godine čvrsto pozicirao na polju techno glazbe. Rođen u Granadi; njegovo djelovanje počelo je na jugu Španjolske gdje je postavio čvrste temelje za razvoj svoje blistave techno karijere koja i danas ima globalnu uzlaznu putanju, a koju obilježavaju njegove vještine kao što su sviranje na 3 gramofona / playera, brzina, preciznost i apsolutna komunikacija, dapače mogli bismo reći i "interakcija" s publikom.

2003. godine, u takozvano "zlatno doba techno glazbe", Horacio Cruz izdaje svoje uratke na vinylima (ploče). Isti su postali njegovo standardno "oružje & oruđe" u obračunu iza pulta. Više od čak 40 njegovih traka našle su se na top-10 ljestvicama po odabiru svjetskih velikana globalne techno scene kao što su: Cristian Varela, Ken Ishii, Mark Broom, DJ Pepo, itd. Prestižni DJMag magazin u Španjolskoj dva puta ga je nominirao za "najboljeg techno izvođača".

Najveći techno festivali osiguravaju svoju posjećenost bookiranjem upravo Horacio Cruz-a koji danas kotira kao jedan od vodećih imena scene pravog techno zvuka, pa ga tako možemo redovno vidjeti na line up-ovima festivala kao što su: CODE, Creamfields, Circus Nation, Sunny, i klubovima kao što su Fabrik ili Industrial Copera. Sa stalnim gostovanjima u Njemačkoj, Austriji, Portugalu i drugim zemljama, Horacio pokazuje da je zaista "tražena roba".

2012. godine početak je njegove "MORFOGEN" turneje u kojoj predstavlja svoj Live P.A. nastup s C-Systemom. - Isti obilježava techno na najvišem nivou kvalitete sa sveprisutnim melodijama i "masnim" synth zvukovima koji su zajedno njihov zaštitni znak, odnosno "potpis" koji će se uskoro pretočiti i u nova produkcijska izdanja kroz nadolazeće vrijeme.

Kao pravog "techno čarobnjaka" prepoznaje ga od 2010. godine i svjetski priznata booking agencija "Cubbo" koja ga uzima pod svoje okrilje i čije oznake od tad do današnjeg dana brani na raznim "bojišnicama" odnosno iza mix-pultova širom svijeta.

Provjereno je provjereno, a ovi momci, osim što su i rezidenti R'N'R programa, su upravo to "provjerena kvaliteta" i samo je pitanje vremena kada će se neki ministar oglasiti kako bi ih bilo potrebno žigosati, brandirati, kao ugroženu vrstu čak zaštititi, ali nikako izostaviti, a radi se o triu kojeg svi znamo: Zoky, Teo Harouda i Teo Zver. Momci možda neće lupati kastanjetama kroz noć kao znak podrške glavnom gostu, ali će zato lupati glasnim i moćnim technom kao i svaki put.

Upad je 50 kn kroz cijelu noć, a rave počinje u 23h te se nastavlja do 6h ujutro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin