Show

Komentari 276

U skromnoj kućici djeda i bake bivša misica podiže troje djece

U skromnoj kućici djeda i bake bivša misica podiže troje djece

Aleksandra je u kratkom roku ostala bez najmilijih i živi mirno u Virovitici. Partner joj povremeno radi u Njemačkoj, a ona rijetko izlazi. Susjedi i oni iz grada koji je poznaju kažu kako tek rijetko svrati do pekare i trgovine

Nekadašnja megapopularna manekenka Aleksandra Grdić (40) danas živi u rodnom gradu Virovitici sasvim drukčijim životom od onog iz rane mladosti. U međuvremenu je rodila troje djece i skrasila se s partnerom u dvorišnoj kući u jednoj od najvažnijih virovitičkih ulica.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nekretninu je, doznali smo od mještana, naslijedila od pokojnih djeda i bake. Pokucali smo na vrata, otvorio je njezin životni partner i otac djece, koji, pričaju susjedi, dio vremena radi u Njemačkoj. Trenutačno je s obitelji, navodno zbog pandemije korone.

Nevjenčani suprug Marko Šijaković, čije prezime stoji na poštanskom sandučiću uz Grdić, dao nam je Aleksin broj telefona kazavši kako nije kod kuće. Dok smo čekali da se netko pojavi zamijetili smo lijepo uređeno dvorište u kojem se ističu dječje ljuljačke i druge sprave za igru. Grdić se nije javila na telefonske pozive.

 

Virovitičani koji je poznaju od malena, kao i njezine roditelje koji su preminuli, govore da je vide na “kapaljku”. Stan u kojem su živjeli roditelji pripao je sestri, kažu nam sugrađani.

- Znao sam je češće viđati kad je živjela u roditeljskom stanu jer je prolazila uz moju kuću. Uglavnom se kretala prema jednom trgovačkom lancu i nikud drugdje ne izlazi. Sad je dugo ne vidim jer se preselila u bakinu kuću - kazao nam je obiteljski poznanik.

No i na novoj adresi, u Strossmayerovoj, gotovo je ne vide, iako ondje stanuje više od dvije godine. Rijetko dolazi u obližnju pekarnicu uglavnom kratko skoči u obližnju trgovinu i slabo se zadržava u razgovoru sa susjedima, kažu nam ljudi iz njene ulice. Uglavnom zna prošetati s djecom, a ponekad sa suprugom i djecom.

Živi skromno, daleko je to od stila života kakvog je njegovala dok je dugim nogama osvajala evente i modne piste. Susjedi kažu kako prima dječji dodatak i naknadu za rodiljski za najmlađe dijete. Jedan od viđenih sugrađana koji je bio u dobrim odnosima s njezinim roditeljima, kazao nam je da su je pogodile i obiteljske tragedije. Nedavno joj je preminuo otac, a još su preminuli i neki od članova bliže obitelji, što je bio dodatni teret za prelijepu Virovitičanku, bivšu misicu Hrvatske.     

Najčitaniji članci