Show

Komentari 5

U 'Superpar' ulaze vojni časnik i ratni veteran, ali i Celine koja je zbog ljubavi došla iz Kenije

U 'Superpar' ulaze vojni časnik i ratni veteran, ali i Celine koja je zbog ljubavi došla iz Kenije

U trećoj sezoni showa 'Superpar' parovi će se naći ispred brojnih izazova i ponekih prepiraka. Među slatkim parovima, svakako se ističe Niko koji je u Anitin salon dolazio svaka dva tjedna samo kako bi joj se svidio

Uskoro počinje prikazivanje treće sezone 'Superpara', zabavno-natjecateljskog showa u kojem osam parova kroz razne fizičke i mentalne izazove dokazuje da su njihova bliskost i znanje jedni o drugima vrijedni novčane nagrade i titule superpara. Svaki njihov uspjeh i neuspjeh prati voditelj showa Enis Bešlagić, njihov iskreni savjetnik, 'terapeut' i prijatelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Anita (27) i Niko Šapina (34) mladi su bračni par koji dolazi iz Korenice. Anita radi kao frizerka u svom salonu, a Niko u drvnoj industriji.

Niko se neupitno oko Anite trebao dobro potruditi. Naime, nakon slučajnog susreta i upoznavanja s Anitom dolazio se kod nje šišati svaka dva tjedna samo kako bi joj se svidio i izveo je na spoj.

POGLEDAJTE I UŽIVO MARATON KEREKESH SHOW:

 

Na kraju mu se to i isplatilo jer su u sretnom braku već pet godina i ne mogu ni zamisliti da je moglo drukčije završiti.

- Ona je ljubav mog života - iskreno je rekao Niko.

- Presretna sam što me htio za curu i ženu - dodala je zaljubljena Anita.

Anita za svog supruga rekla da je iskrena, osjećajna, nježna i dobra osoba, a koliko se slažu u svemu, govori i to što je Niko isto rekao i za nju.

- Od ostalih parova razlikuje nas to što razgovorom možemo sve riješiti - zaključuju Šapine, koji su se u 'Superpar' prijavili zbog novog iskustva, zabave i glavne nagrade.

Drugi par, Celine (27) i Ante Karin (54) u braku su dvije i pol godine. Ante je bivši vojni časnik i ratni veteran, a Celine kućanica koja dolazi iz daleke Kenije, dok Ante živi u Kninu.

Za dobar brak kažu da su najvažniji ljubav, iskrenost, pažnja, skromnost i povjerenje, a u 'Superpar' su se prijavili kako bi svima dokazali da ljubav pobjeđuje sve prepreke.

 

- Za razliku od ostalih parova, mi se još uvijek držimo za ruke - rekla je nasmijana Celine te dodala da većinu stvari rade zajedno.

Najčitaniji članci