Obavijesti

Show

Komentari 0

U utorak u Gjuri 2 'Chick Music Fight' Ivane Roščić i A. Vilenice

U utorak u Gjuri 2  'Chick Music Fight' Ivane Roščić i A. Vilenice
3

PROGRAM HEART&ART Glumice Ana Vilenica i Ivana Roščić 7. veljače od 22 sata u klubu Gjuro 2 odmjerit će snage u dj battle-u puštajući svoje omiljene hitove

VIDEO

Program Heart&Art u Gjuri 2 koncipiran je kao spoj umjetnosti i zabave, odnosno, novi način clubbinga - art clubbing. Na svakom eventu program sadrži izložbu slika ili fotografija poznatih umjetnika, osoba iz javnog života ili mladih umjetnika s Akademije likovne umjetnosti. U modnom kutku na štandovima se predstavljaju razni umjetnici, od nakita do accessoriesa. Revije studenata Tekstilnog fakulteta te neafirmiranih i afirmiranih modnih dizajnera središnji su dio programa gdje se klub pretvara u mini fashion week, a plesni podij postaje improvizirana pozornica. Uz redovnog DJ-a svaki utorak omiljene hitove pušta i gost DJ koji je osoba iz javnog života, primjerice glumci, pjevačice, dizajneri, pisci, a razni umjetnici na plazmama izlažu svoje audio-vizualne radove.

U utorak, 7. veljače, u Gjuri 2 od 22 sata na repertoaru je 'Chick Music Fight' u kojem ce glumice Ana Vilenica i Ivana Roščić odmjeriti snage u dj battle-u puštajući svoje omiljene hitove. Posjetitelji nakon toga mogu uživati u modnom performansu dua Buried Clothes i skupnoj reviji studenata Tekstilno-tehnološkog fakulteta. U obliku prodajne izložbe predstavit će se brandovi Druid, BeeBit i Kiwi.

Uz free facepaint i UV lampe, izložbu modnih fotografija predstavit će foto sekcija Foto Gard. Za glazbene hitove uz electro prizvuk bit će zaslužan K.I.I. digital koji svojim glazbenim programom objedinjuju electro, alternative, indie, synthpop, electrotrsh, dance punk pod utjecajem mnogih legendarnih bendova kao što su Depeche Mode, Placebo, David Bowie, Joy Division i brojni drugi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu