Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

U zagrljaju spašeni - Nela i Marko ulaze u finale Cesarice

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca travnja, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine

0 komentara

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: '100 posto lud' u izvedbi Giuliana, 'Jedna jedina' koju izvode Ljubavnici, 'Naj naj' u izvedbi Tare i Ivana Zaka, pjesma 'Sve što hoću' koju izvodi Zsa Zsa i pjesma 'U zagrljaju spašeni' u izvedbi Nele i Marka.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma 'U zagrljaju spašeni'  u izvedbi Antonele Đinđić i Marka Kutlića, koji ujedno potpisuju i glazbu, dok je autor teksta Aleksandar Čubrilo.

Glavni akteri ove glazbeno ljubavne priče su poznati i priznati mladi glazbenici Marko Kutlić i Nela, koji su svoj privatni život pretočili u zajedničku pjesmu. Publici su poznati iz njihovim odličnim interpretacijama pjesama u sklopu poznatog televizijskog showa. Nova je skladba posebna i po tome što su se zajednički okušali kao autori glazbe u ovoj priči. 

- Jezik kojim najbolje komuniciramo je glazba. A glazba kao takva, najjača je onda kada je iskrena, kao i naša pjesma, a nadamo se da će i ljudi to prepoznati. S pjesmom se mogu poistovjetiti svi koji su jednom u životu iskusili pravu ljubav, poručili su Nela i Marko.

Produkciju i aranžman potpisuje provjereni glazbeni dvojac Igor Ivanović i Marko Vojvodić. Markova i Nelina glazbeno ljubavna priča, ispričana je i kroz video spot. Redatelj je Igor Ivanović koji je, uz svog kolegu Davora Flama, osmislio ideju za video, te na jedan poseban i filmski način prikazao ovu ljubavnu priču.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u ponedjeljak 17. lipnja, kada će započeti i glasovanje za pjesme u konkurenciji za Hit svibnja.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Tema: Muzika

Message