Obavijesti

Show

Komentari 0

U zagrljaju spašeni - Nela i Marko ulaze u finale Cesarice

U zagrljaju spašeni - Nela i Marko ulaze u finale Cesarice

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca travnja, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine

VIDEO

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: '100 posto lud' u izvedbi Giuliana, 'Jedna jedina' koju izvode Ljubavnici, 'Naj naj' u izvedbi Tare i Ivana Zaka, pjesma 'Sve što hoću' koju izvodi Zsa Zsa i pjesma 'U zagrljaju spašeni' u izvedbi Nele i Marka.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma 'U zagrljaju spašeni'  u izvedbi Antonele Đinđić i Marka Kutlića, koji ujedno potpisuju i glazbu, dok je autor teksta Aleksandar Čubrilo.

Glavni akteri ove glazbeno ljubavne priče su poznati i priznati mladi glazbenici Marko Kutlić i Nela, koji su svoj privatni život pretočili u zajedničku pjesmu. Publici su poznati iz njihovim odličnim interpretacijama pjesama u sklopu poznatog televizijskog showa. Nova je skladba posebna i po tome što su se zajednički okušali kao autori glazbe u ovoj priči. 

- Jezik kojim najbolje komuniciramo je glazba. A glazba kao takva, najjača je onda kada je iskrena, kao i naša pjesma, a nadamo se da će i ljudi to prepoznati. S pjesmom se mogu poistovjetiti svi koji su jednom u životu iskusili pravu ljubav, poručili su Nela i Marko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Produkciju i aranžman potpisuje provjereni glazbeni dvojac Igor Ivanović i Marko Vojvodić. Markova i Nelina glazbeno ljubavna priča, ispričana je i kroz video spot. Redatelj je Igor Ivanović koji je, uz svog kolegu Davora Flama, osmislio ideju za video, te na jedan poseban i filmski način prikazao ovu ljubavnu priču.

VIDEO

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u ponedjeljak 17. lipnja, kada će započeti i glasovanje za pjesme u konkurenciji za Hit svibnja.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac