Obavijesti

Show

Komentari 13

U 'Zvijezde' dolazi svjetski putnik, ljubavni par i 'Sotonči'

U 'Zvijezde' dolazi svjetski putnik, ljubavni par i  'Sotonči'
1

Najstariji natjecatelj, koji je proputovao svijet, pojedine će članove žirija natjerati da postanu malo zločestiji, a sve će na kraju začiniti Petar Grašo kada Tončija nagovori da otpjeva svoju verziju pjesme Elvisa Presleyja

VIDEO

U večerašnjoj epizodi glazbeno-natjecateljskog showa 'Zvijezde' žiri će ostati potpuno zatečen izvedbom 16-godišnje djevojke, kao i rokerskim glasom i stasom Noe Rupčića, sina poznatih glazbenika Hrvoja Rupčića i Tine Kresnik. Noa će žiriju priznati da se u show jednim dijelom prijavio zbog djevojke koja će također nastupiti pred peteročlanim žirijem, a hoće li oboje proći dalje i dobiti svoje mentore, gledatelji će doznati večeras. Bit će tu i svađe između natjecatelja i žirija, ispijat će se i rakija, a Tonči će biti bez dlake na jeziku, što će Grašu asocirati da mu nadjene nadimak 'sotonči'. 

Mario Tomas

Mario Tomas dolazi iz Šimljane kraj Bjelovara i ima 28 godina, a radi u obiteljskoj pilani jer je po struci stolar. Samouk je u svemu što radi, a u show ga je prijavila supruga s kojom ima i jednogodišnju kćer. Voli slušati gotovo sve glazbene žanrove, a najdraži su mu pjevači Toše Proeski, Nina Badrić i Robbie Williams. Od showa očekuje dobru zabavu i novo iskustvo. U Zvijezde se, kaže, prijavio jer nije prošao na audiciji za Hrvatska traži zvijezdu 2009., a sada smatra da je dovoljno odrastao da uspije u glazbenoj industriji.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Magdalena Brlek 

 

Magdalena Brlek ima 23 godine i dolazi iz Dugog Sela. Kao tinejdžerica je nastupala na školskim priredbama i prijavljivala se na razne talent showove. Magdalena je posljednje dvije godine radila i na turističkom brodu kao asistent u odjelu prodaje, gdje je radila u dućanima sa skupocjenim asortimanom, putujući po obali Australije i Pacifičkom otočju. Iako njezin posao nije bio vezan uz
glazbu, imala je priliku nastupati uz talentirane bendove koji su bili zaposleni kao zabavljači na krstarenjima. No glazba, ističe, uvijek nađe put do nje, tako su i njezin krug prijatelja, unazad dvije godine, činili glazbenici iz cijelog svijeta koji su je nerijetko pozivali na pozornicu. U show se prijavila jer bi jednog dana željela biti inspiracija drugima kao što su drugi glazbenici inspiracija njoj.

Lorena Bućan 

Lorena Bućan dolazi iz Splita, ima 16 godina i jedna je od najmlađih ovogodišnjih natjecatelja. Već je nastupala na raznim međunarodnim festivalima i jednom talent showu. Najdraži domaći pjevači su joj Oliver Dragojević i Nina Badrić, a najviše voli pjevati soul i R&B. Osim pjevanja, Lorenin hobi je i sviranje gitare, a željela bi postati nova RTL-ova zvijezda jer joj je pjevanje strast.

- Želim napredovati i isprobati nešto novo, a smatram da je ovaj show prava prilika za to - zaključila je Lorena. 

Devana Đorđievska 

Devana Đorđievska dolazi iz Makedonije i ima 24 godine. Nastupila je na juniorskom eurovizijskom natjecanju 2007. s pjesmom Eden kiss, sladok kiss te na Makedonskom idolu 2010. godine. Devana je već izdala tri svoje pjesme, a imala je i brojne televizijske nastupe. Uz klasičnu glazbu, najdraži su joj šlageri i latino glazba.

- Kad se zaljubim u neku pjesmu, ne zanima me žanr - rekla je mlada Makedonka koja, uz profesionalno bavljenje pjevanjem, svira i klavir.

Stephany Domitrović 

Stephany Domitrović dolazi iz Novske i ima 20 godina. U show se prijavila zajedno sa svojim dečkom Noom Rupčićem, no natjecat će se pojedinačno. Sluša rock, blues i jazz, a studira na Učiteljskom fakultetu, ali će ga, kaže, napustiti, jer ne vidi sebe kao učiteljicu. Stephanin plan, je, priznaje, upisati Akademiju za solo pjevanje, a sebe opisuje kao buntovnicu i misli da se razlikuje od svojih vršnjaka po stilu oblačenja, ali i po izboru glazbe koju sluša. U osnovnoj školi doživljavala je bulling. Rugali su joj se zbog izbora glazbe koju je slušala, ali i zbog viška kilograma. Sve ružne periode svoga života uspjela je, priznaje, premostiti uz pomoć glazbe i dečka Noe.

Noa Rupčić 

Noa Rupčić ima 20 godina, dolazi iz Zagreba, a najdraži pjevači su mu Ervin Baučić i mama Tina Kresnik. Noa je, naime, sin poznatih glazbenika Hrvoja Rupčića i Tine Kresnik, pa ne čudi da je u glazbi od malih nogu. Sa osam je počeo svirati klavijature, a pjevati je počeo prije tri – četiri godine. Noa svira klavijature u rock grupi Kojoti gdje pjeva i back vokale, a ima i svoj bend gdje također pjeva. Njegovi roditelji, kaže Noa, podrška su mu u svemu što radi pa su tako ponosni i što se odlučio
prijaviti u Zvijezde.

- Drago im je što sam se prijavio, a sumnjam da će mi odmoći to što sam sin poznatih glazbenika, jer želim biti - objasnio je Noa koji se u show prijavio zajedno sa svojom djevojkom Stephany Domitrović, a iako će nastupiti odvojeno, jedno su drugome najveća podrška.

Ingrid Zagajski 

Ingrid Zagajski ima 20 godina, dolazi iz Zagreba i radi kao konobarica. Nedavno se odselila od kuće, a u mladosti je patila od depresije i često se samoozljeđivala kako bi pokazala svoj revolt prema razvodu roditelja i lošim odnosima u obitelji. Danas je ružna životna razdoblja prekrižila. Voli glazbu i lude noćne provode. Često eksperimentira s bojom kose, a na sebi ima 20-ak tetovaža. Kućni ljubimci su joj štakori.

Mario Grubišić 

Mario Grubišić ima 27 godina i trenutno živi u Šibeniku. Po zanimanju je komercijalist, ali je trenutno nezaposlen. Iako je rođen u Belgiji, za sebe kaže da je pravi Dalmatinac, a ljepote Dalmacije slavi pjevajući u klapi. Svira gitaru i mandolinu. Za sebe kaže da je skroman i jednostavan, a njegovi prijatelji dodaju kako je uvijek pozitivan i u svakom trenutku daje sve od sebe. U show ga je prijavila djevojka bez njegova znanja.

Rudica Maraković 

Rudica Maraković ima 55 godina i dolazi iz Zagreba. Dvanaest godina živio je i radio na kruzerima. Prvi je put nastupio na jednom putovanju s tamošnjim bendom na svadbi šefice osoblja. Smatra se romantičnim te smatra da je upravo emocija odlika svakog glazbenika. Zbog devetogodišnjeg sina Ivana, Rudica živi sto na sat, a s njim pjeva i uči ga svirati gitaru. Zajedno sa suprugom jedno je vrijeme živio u Kanadi, a zatim je odlučio sve prodati i vratiti se u Zagreb.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'