Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Ubojiti uljezi umalo su uspjeli okončati živote dviju djevojaka

Nakon udarca u staklo djevojka je propala kroz njega i dobila rasjekotine preko cijelog lica. Krvarenje je na koncu stalo no ožiljci koje će nositi do kraja života će biti podsjetnik

Foto: Twitter/Screenshot
0 komentara

Film 'Slučaj u zemlji duhova' umalo je postao jedan od onih filmova o kojima se samo sluša u medijima, film koji se nikada neće objaviti premda je snimljen.

MATRIX: USKRSNUĆE Do koje faze je stigao nikome potreban reboot 'Matrixa'?

Naime, tijekom snimanja je glumica Taylor Hickson nakon udarca u staklo propala kroz njega i zadobila rasjekotine preko cijelog lica. Kirurškom intervencijom joj je zaustavljeno krvarenje, no pritom je bilo nužno zašiti ranu, i to sa 70 šavova. Ožiljci su ostali vidljivi do danas.

Foto: Twitter/Screenshot

Glumica je tužila produkcijsku tvrtku, a tužbe često zaustave produkciju filma. Ipak, produkcija se nastavila pa je film 'Slučaj u zemlji duhova' bio dovršen i stiže nam u kina.

Film prati život majke dviju kćeri, koja je naslijedila dom od svoje tete. Već prve noći u novoj kući majka se suočava s ubojitim uljezima i bori se za živote svojih kćeri.

NEMOJ JU PREVARITI Špijun koji me je napucao: Mila Kunis dolazi po svoju osvetu

Šesnaest godina kasnije, kada se kćeri opet nađu u toj kući, stvari postanu još čudnije.

Pogledajte video

Režije filma prihvatio se stručnjak za horore, Pascal Laugier, koji nas je oduševio svojim filmom 'Martyrs' (film je dobio podosta lošu američku preradu). U glavnim ulogama su Crystal Reed u ulozi Beth i Anastasia Phillips kao Vera. Mladu Beth i mladu Veru glume Emilia Jones i spomenuta unakažena Taylor Hickson. Pjevačica i kantautorica Mylene Farmer preuzela je ulogu Pauline.

Film 'Slučaj u zemlji duhova' u naša kina dolazi u distribuciji Blitz filma.

Tema: FILM

Message