Show

Komentari 2

Ubrzo stižu: Sukob titana će uskoro zakucati i na naša vrata

Ubrzo stižu: Sukob titana će uskoro zakucati i na naša vrata

Još nas jedva tjedan dana dijeli od dolaska filma 'Batman v Superman: Zora pravednika' u naša kina, a novi uzbudljivi video materijali, sa zanimljivim detaljima ne prestaju pristizati

Kako nas još manje od tjedan dana dijeli od dolaska u kina jednog od najiščekivanijih filmova sezone, a i godine, tako je došlo vrijeme za posljednje detalje o filmu. Osim zadnjih videa, u kojima doduše nismo vidjeli puno novog materijala, dobili smo i neke pojedinosti o Wonder Woman, tj. o njenom zanimanju.

Uz tu sliku, koja je malo produbila povijest lika, dobili smo i novi IMAXov foršpan, u kojem Batman uistinu zvuči kao netko tko će bez problema slomiti Supermana.

Pogledajte video

A čak se i sam Ben Affleck potrudio i objasnio je koji je Batmanov stav u nadolazećem filmu. Henry Cavil mu je uzvratio 'jednakom mjerom', pa je izložio svoj stav o Supermanu, i o Batmanovom vigilantizmu.

Pogledajte video

Zack Snyder vraća se u redateljsku fotelju, sa scenarijom iz pera Davida S. Goyera i Chrisa Terria. Glavne zvijezde su Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman) i Amy Adams (Lois Lane), uz Gal Gadot (Wonder Woman), Jesseja Eisenberga (Lex Luthor), Jeremyja Ironsa (Alfred Pennyworth), Diane Lane (Martha Kent), Laurencea Fishburnea (Perry White) i Holly Hunter (senatorica Finch) u sporednim ulogama. Jason Momoa također će se pojaviti, samo na par trenutaka, kao Aquaman.

'Batman v Superman: Zora pravednika'  u CineStar kinima možete pogledati od 25. ožujka 2016. godine , ili pretpremijerno već 23. ovog mjeseca.

Najčitaniji članci